Laslo Đere (Foto: Reuters)
Laslo Đere (Foto: Reuters)

Laslo Đere se rastao sa trenerom

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.02.24. | 02:18

Srpski teniser okončao saradnju sa Jaroslavom Levinskim

Loš početak teniske godine za Lasla Đerea. Nije je započeo po planu na individualnom planu, doživeo je potom sa reprezentacijom Srbije debakl u baražu Dejvis kupa protiv Slovačke u Kraljevu, da bi sve kulminiralo rastankom sa dosadašnjim trenerom Jaroslavom Levinskim.

Srbin i trenutno 35. reket sveta je objavom na svom Instagram profilu objavio da je prekinuo saradnju nešto dužu od godinu i po dana sa bivšim češkim teniserom, koji je igračku karijeru gradio u dublu.

Izabrane vesti

"Jaro, bilo je ovo dobro putovanje. Nažalost, došao mu je kraj. Ne mogu ti se dovoljno zahvaliti na tvojoj posvećenosti i lekcijama koje si me naučio u proteklih godinu i po dana i više. Zaista sam postao bolji i zreliji igrač tokom našeg rada. Želim ti sve najbolje u budućnosti i nadam se da ćemo se videti na turu. Hvala Jaro!", napisao je 28-godišnji teniser.

Đere i dalje čeka na prvu pobedu u 2024. godini. U prvoj rundi Hong Konga ispao je od Đunčenga Šanga, na startu Australijan Opena eliminisao ga je Artur Kazo - obojica izvan TOP 100 na ATP listi - dok je u Dejvis kupu bio primoran da preda meč Lukasu Pokorniju.



tagovi

Laslo Đere

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara