Komentari na vest

Manarino nije najgori, petorica su uzela Novaku još manje gemova na GS

s

sg018

pre 4 meseca

Da li se set sa nulom, ili jos gore Triple Bagel smatra ponizavanjem protivnika ili pak postovanjem jer ga ne pustas kao da je malo dete? Kakva su misljenja?
r

real madrid nicaze

pre 4 meseca

Joj al me marinira, al me marinise, al me marise
C

Crni Grom

pre 4 meseca

Moze se reci da ga je... mariminao ;)
Г

Гост

pre 4 meseca

Који су најубедљивији резултати на гс, чини ми се да је Мареј успео један меч сва 3 сета са 0 да добије?колико је било таквих мечева?
G

GostLazar

pre 4 meseca

Cao, evo ja da napisem odgovor. Mene je skoro to interesovalo, pa sam trazio. Do sada u zvanicnoj istoriji od 1968. godine je bilo 18 triple bagela, odnosno mec koji je zavrsen 3:0 (6:0, 6:0, 6:0). Prvi je zvanicno to ostvario jugoslovenski teniser Nikola Spear 1968. godine na Roland Garrosu, a poslednji koji je to ostvario je Emilio Gomez 2016 u Davis Cup mecu Ekvadora i Barbadosa. Do sada je 6 triple bagela ostvareno na Grand Slamovima, poslednji 2001. godine i to je uradio Tood Woodbridge iz Australije. Takodje, zanimljivo da od 6 triple bagela na GS, 3 su na Roland Garrosu, 2 na Winbledonu i 1 na US Openu, dok u Australiji nikada nije zabelezen triple bagel. Ostalih 12 triple bagela je ostvareno na Davis Cup mecevima. U pravu si, najpoznatiji teniser koji je ostvario triple bagel je Andy Murray, koji je 2011. godine pobedio u Davis Cup mecu Laurent Brama (Luxemburg) sa 6:0 6:0 6:0 u 2. rundi takmicenja. Takodje, pored njega imamo i 2 takodje jako poznata tenisera koji su ovo ostvarili, a to su Stefan Edberg 1987. godine na Wimbledonu u 1. rundi, kao i Ivan Lendl na US Openu 1987. godine takodje u 1. rundi. Sportski pozdrav!
9

999

pre 4 meseca

@GostLazar svaka cast majstore, vrhunski komentar. Informacije i stil pisanja, savrseni. Po meni si zasluzio da te kontaktiraju iz redakcije i ponude neki posao, u zavisnosti koliko si zainteresovan. Nema puno ni novinara ni komentatora koji se ovako dobro izrazavaju i pravilno pisu. Nema sta, bravo majstore.
G

GostLazar

pre 4 meseca

@999 Hvala puno na lepim recima :) Drago mi je da ti se svideo komentar. Naravno, sto da ne. Ako vec cita redakcija, rado cu im poslati kontakt, pa mozda jednog dana i ostvarimo neku saradnju. Ja sam zainteresovan svakako! Hvala jos jednom na lepim recima, svako dobro zelim! :)