Endi Marej (©Reuters)
Endi Marej (©Reuters)

Marej veruje da se Đoković vakcinisao: Nadam se da ću ga videti u Melburnu

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.12.21. | 17:46

„Na talonu je 21. grend slem trofej za njega“, kaže Britanac

Završena je teniska sezona, a dvadesetak dana pre početka nove sve u belom sportu svelo se na špekulacije da li će Novak Đoković igrati na Australijan openu, odnosno, da li je najbolji igrač sveta vakcinisan.

I dok je to u Australiji postalo čak političko pitanje, jer kako pišu objektivni mediji ovih dana, političke stranke ubiraju poene trudeći se da što jače udare po Đokoviću, Novak i dalje tera po svom i „kulira“ svako pitanje oko vakcinacije.

Izabrane vesti

Prvi teniser sveta je prijavljen i za ATP kup u Sidneju i za Australijan open u Melburnu, te deluje logično da će igrati, a tako razmišlja i Endi Marej, čovek kojeg je Novak nekoliko puta pobedio u borbi za trofej na prvom grend slem turniru u sezoni.

Ne znam kakav je Novakov status, ali video sam da je prijavljen za Australijan open, tako da pretpostavljam da je vakcinisan. Znamo kakva su pravila o kojima nas redovno obaveštavaju, tako da ne mogu da pomislim ništa drugo kada je on u pitanju“, rekao je Marej.

Nekada veliki Đokovićev rival poručuje kako se nada da će srpski as biti na terenima u Melburnu.

Njegovi rezultati na Australijan openu su spektakularni i 21. grend slem trofej na talonu. Zato se nadam da ću ga videti na turniru, kao što uvek želim da vidim najbolje igrače na terenu“.

Marej od nove godine će biti na novom početku, jer je promenio trenera i kuje planove za 2022. godinu.

Sve za sada ide u dobrom pravcu. Odlučio sam da ne igram u Dejvis kupu da bih imao dve nedelje više za pripreme, da bih mogao sezonu da počnem pre ostalih. U nedelju ću otputovati u Abu Dabi na egzibiciju, da bih se adaptirao na uslove igranja na otvorenom“, istakao je Marej


tagovi

Endi MarejNovak ĐokovićAustralijan open

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara