Mari propustio sedam meč lopti i ispao u prvom kolu Pariza

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.11.21. | 00:53

Velika pobeda Nemca Kepfera...

Nemac Dominik Kepfer, 58. igrač sveta, savladao je Endija Marija u prvoj rundi pariskog mastersa posle velike drame i čak sedam spasenih meč lopti - 2:1, po setovima 6:4, 5:7, 7:6 (9).

Meč je trajao više od tri sata, a Kepfera u narednoj rundi čeka bolji iz okršaja Feliks Ože-Alijasim (Kanada) i Đanluka Mager (Italija).

Izabrane vesti

Nemački teniser lako je stekao dva brejka viška u prvom setu, što mu je bilo dovoljno da rutinski povede sa 1:0. Nakon što je Mari izgubio gem na svoij prvi servis u drugom setu izgledalo je da će sve biti rešeno dosta brzo, međutim usledilo je neočekivano. Nekada prvi reket sveta značajno je podigao nivo igre, oduzeo servis rivalu na 4:5 (bez izgubljenog poena) i preokretom stigao do 1:1 u setovima.

U trećem setu gledali smo pravi triler. Prve meč lopte Mari nije iskoristio u 10. gemu, Nemac se tu izvukao i dočepao taj-brejka u kojem je uspevao da preživi nakon 4:6, 6:7, 7:8 i 8:9. Kepfer s druge strane koristi svoju prvu šansu za meč i slavi veliku poedu protiv dvostrukog olimpijskog šampiona.


tagovi

Endi MariATP Pariz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara