Novak i Rafa (Reuters)
Novak i Rafa (Reuters)

Mari, Rodik, Del Porto, Švarcman: Čisto savršenstvo, ne može bolje od ovoga

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.06.21. | 00:12

Švarcman se pita da li igraju isti sport

Niko nikada kao Đoković i Nadal. Kada se njih dvojica dohvate reketa i stanu jedan naspram drugog, svi ostali teniseri mogu samo da se dive. Legende koje izvlače jedan iz drugog vanzemaljski tenis.

Ako ste gledali meč, a ne verujete svojim očima šta se zbivalo na zemljanom terenu stadiona Filip Šatrije, pitajte Endija Marija, imenjaka mu Rodika, Huana Martina del Porta, Dijega Švarcmana. Oni su pomno pratili srpskog i španskog tenisera i verovatno im je kroz glavu prošla slična misao "Šta smo ovo gledali poslednja četiri i kusur sata?"

Izabrane vesti

Oni bar iz prvog lica znaju šta je vrhunski tenis, ali od ovoga što su večeras priredili Novak Đoković i Rafael Nadal, jednoglasni su, nema bolje!

Endi Rodik je svojevremeno finale između Stana Vavrinke i Đokovića uporedio sa video igricom. Večeras kaže Endi: "Jedan od najboljih mečeva koje sam ikada gledao."

Možda je od svih pomenutih najmanje ime, ali Dijego Švarcman je bio duhovitiji od ostalih, a pritom pogodio suštinu zapitavši se: "Da li mi teniseri igramo isti sport kao ova dvojica?"

Oglasio se i Endi Mari, posle Novaka, Nadala i Federera, verovatno najveće tenisko ime poslednjih petanestak godina. "Ne možete igrati bolje na šljaci od ovoga. Čisto savršenstvo."

I za kraj, Huan Maritn del Potro, Novakov veliki prijatelj čija bi karijera bila neuporedivo uspešnija da su ga zaobišle povrede. "Izvrsan meč. Neverovatno je kako su odigrali. Sanjam da se ponovo sretnemo."



tagovi

Novak ĐokovićRolan GarosRafael Nadal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara