Komentari na vest

Marijan Vajda: Politički proces protiv Đokovića, odluka zasnovana na nečemu što se nije desilo

V

Vs

pre preko 2 godine

Nikom ne zelim lose ali Australijancima da budu zatvoreni 20 godina zbog korone pa neka pricaju da im je kriv Djokovic. 97% vakcinisano a totalni kolaps.
S

Sinisa gost

pre preko 2 godine

Da se vakcinisao kao i svi teniseri nista od svega ovog ne bi bilo. Ovako je doveo svoju karijeru pred svrsen cin.Evo vec mu prete da nece moci da ucestvuje ni na Turniru u Francuskoj koji se igra u maju a verovatno ni u Americi ni Engleskoj. Svi oni ce se solidarisati sa Australijom.I tacno je da su u svemu ovome sto kaze Vajda mediji i novinari odigrali kljucnu ulogu objavljujuci svaki Noletov korak u Beogradu druzenje sa decom njegove izjave, maltene svaki njegov pokret , a to su sve uredno belezili u Australiji i epilog je poznat.Jos samo da kazem da ni ja nisam vakcinisan niti imam nameru to uraditi ali ja jedino putujemna more u Grcku ili CG gde mi nije potrebno biti vakcinisan .Ovo govorim da neko ne pomisli da ga optuzujem sto nije vakcinisan vec zato sto sam ja totalno nebitan u celoj prici a Nole je najpoznatiji i najbolji sportista sveta koji vise vremena provodi putujuci po svetu da bi ucestvovao na turnirima i zato ce morati da se vakcinise.
N

NoName1

pre preko 2 godine

Tipično srpsko razmišljanje- mediji su krivi jer se Novak šetao zaražen među decom
G

Gost123

pre preko 2 godine

За мог живота су се десили следећи догађаји: 1. Један клуб није могао да брани титулу првака Европе у фудбалу на домаћем терену. 2. Један клуб је освојио титулу првака Европе у кошарци иако није могао да игра на домаћем терену. 3. Једна репрезентација је враћена са ЕУРА о то под претњом обарања авиона. 4. У том тренутку најбоља тенисерка на свету убодена је ножем у леђа на терену на територији ЕУ. 5. Једном пливачу није призната златна олимпијска медаља јер "није довољно јако притиснуо тастер" 6. Најбољем тенисеру икада је забрањено да се такмичи због нечега што је можда помислио. Протеран као лриминалац. И можда сам још понешто заборавио, али и ово је превише. Заједничко свима је што потичу из исте државе.