Najnovije vesti

Medvedev u četvrtfinalu Majamija

Vreme čitanja: 2 minuta

Foto: Reuters

Tamo će igrati protiv Bautiste Aguta

Preskočio je Danil Medvedev Rafaela Nadala na ATP listi, ali se tu ne zaustavlja. Igra odlično i to je potvrdio pobedom nad Fransesom Tijafoom u osmini finala Majamija - 2:0 (6:4, 6:3). Kada Medvedev igra na tvrdoj podlozi, kada je u svom ritmu, malo je igrača koji mogu protiv njega.

To je Tijafo osetio na svojoj koži i za sat i po vremena je bio zbrisan sa terena u meču koji se igrao u teškim uslovima. Vladala je velika vlažnost vazduha, jedva se disalo na terenu, ali Medvedev se u svemu snašao bolje i izašao je kao pobednik. Overio je plasman u četvrtfinale.

IZBOR UREDNIKA

U prvom setu je uspeo da ukrade jedan servis Tijafou, potom je u drugom izgubio svoj servis, ali i dva puta načinio brejk do kraja i završio ceo posao u dva seta.

U narednoj rundi ovog Mastersa, Medvedev će igrati protiv Roberta Bautiste Aguta. Biće to njihov treći susret, a prethodna dva je dobio Španac.

Ovo je 16. pobeda Medvedeva u sezoni. Ima samo dva poraza. Jedan od Novaka Đokovića, a drugi od Dušana Lajovića. Jasno je ko mu pravi najveće probleme. Đoković ga je savladao u onom sjajnom meču u Australiji, a Lajović na startu turnira u Roterdamu.


Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva