"Đoković"
"Đoković"

Mekinro: Đoković je mašina, postaće najbolji u istoriji tenisa!

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.05.16. | 10:56

"Sada nije na nivou Federera i Nadala, ali će nastaviti da napreduje. Dominiraće svetskim tenisom", istakao je čuveni Amerikanac

ĐokovićČuveni Amerikanac Džon Mekinro veruje da Novak Đoković još nije na visini Rafaela Nadala i Rodžera Federera, ali da ima velike šanse da dominira tenisom narednih godina i postane najbolji teniser u istoriji. Ide toliko daleko da ga naziva "mašinom".
"Nije još na tom nivou, ali je već sada najbolji defanzivac u istoriji. Mnogo je napredovao i u ofanzivi. Ako ne bude imao povreda dominiraće svetskim tenisom u narednim godinama. Jednog dana će postati najbolji igrač u istoriji, ako nastavi da napreduje. Đoković je mašina. Ima karakter i harizmu. On je veliki ambasador ovog sporta", zaključio je Mekinro.

Đoković je stigao do osmine finala ovogodišnjeg Rolan Garosa, jedinog Grend slema koji mu nedostaje i igraće protiv Španca Roberta Bautiste Aguta

Izabrane vesti

On je trebalo na teren da izađe još u ponedeljak, a i u utorak pada kiša u glavnom gradu Francuske. Osvajanjem ovogodišnjeg Garosa napravio bi veliki korak ka ovome o čemu je Mekinro govorio - ka statusu najboljeg tenisera sveta u istoriji.

(FOTO: Action images)


tagovi

Novak ĐokovićDžon Mekinro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara