(©Starsport)
(©Starsport)

Milman zaustavio Danila Petrovića

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.04.21. | 21:33

Srpski teniser eliminisan u prvom kolu turnira u Beogradu

Danilo Petrović nije uspeo da se plasira u drugo kolo ATP turnira u Beogradu. Na startu turnira bolji od Petrovića bio je Džon Milman – 7:5, 6:4

Iako je Australijanac bez izgubljenog seta prošao dalje, morao je propisno da se oznoji kako bi slomio otpor Danila Petrovića. Srpski teniser je odolevao iskusnom teniseru iz Brizbejna, ali u presudnim momentima nije bio na visini zadatka.

Izabrane vesti

Loše je otvorio ovu godinu Džon Milman, a tako je počeo i na ATP turniru u Beogradu. Napravio je Danilo Petrović brejk, poveo sa 3:1, ali nije uspeo da održi nivo igre sa početka seta. Dopustio je Milmanu da se razmaše, a Australijanac je to znao da kazni. Uzvratio je brejkom u šestom gemu prvog seta, a potom je još jednom oduzeo servis Petroviću u najgorem trenutku – pri rezultatu 6:5. Nije srpski teniser imao priliku da se vadi.

Vođstvo je osokolilo Milmana, oduzeo je servis srpskom teniseru u drugom gemu drugog seta, ali nije materijalizovao brejk. Ekspresno je uzvratio Danilo Petrović, viđena je velika borba, ali je ponovo poklekao u završnici seta. Poveo je Milman 5:4 i ugrabio prvu priliku koja mu se ukazala.

ATP BEOGRAD

Prvo kolo

Milojević - Korija 6:4, 6:0

Čekinato - Troicki 6:1, 6:4

Milman - Petrović 7:5, 6:4

Krajinović - Travalja (u toku)

Kvalifikacije

Mađer - Danijel 6:1, 4:6, 6:4

Sousa - Rinderneh 5:7, 4:6

Bagnis - Međedović 6:4, 6:2

Karbaljes Baena - Serundolo 6:7, 4:6


tagovi

Serbia OpenDanilo PetrovićDžon Milman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara