Milojević ©Star Sport
Milojević ©Star Sport

Milojević iznenadio Dimitrova, Lajović propustio tri meč lopte protiv Tima

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.06.20. | 22:36

Odigrana dva veoma zanimljiva meča večernje sesije Adria Toura

Prvi meč popodnevne sesije na Donjem Dorćolu doneo je veliko iznenađenje, pošto je Nikola Milojević, alternativa povređenom Damiru Džumhuru, uspeo da savlada Grigora Dimitrova i to u dva seta, rezultatom 4:1 i 4:3. Sudar nekada dva vellika svetska talenta odlučila je solidnija igra našeg. To je povremenom srpskom reprezentativcu i najvredniji skalp u profi karijeri.

Nakon njih Dušan Lajović je odigrao i drugi današnji meč u kojem oba učesnika koriste jednoručni bekhend. U prvom je posle velike borbe posustao pred Dimitrovim, a isto je bilo i protiv snažnog Austrijanca koji je pokazao zašto je treći reket sveta. Bila je to borba dva snažna boksera koji su jedan drugog slalinekoliko puta u nokdaun, sve do konačnog kraja. Gr

Izabrane vesti

Mozda i igrački najkvalitetniji meč dana, sa dosta izuzetnih razmena, koje su dodatne iscrple već umornog, ali pakleno odlučnog Ducija, otišao je na konto Austrijanca rezultatom 1:4, 4:1 i 4:3. I to tako što je u taj-brejku uspeo da odbrani tri meč lopte našeg asa.

“Uživam u svakom momentu ovde i u svakom trenutku meča. Srećan sam zbog pobede iako mi je žao Ducija koji je zaslužio da pobedi. Radujem se što ću ostati ovde još dva dana”, izjavio je Tim po završetku meča.

Podsetimo, on je danas odigrao samo dva gema pošto mu se predao povređeni Damir Džumhur te je vidno bio svežiji u poslednjm setu.

Austrijanac je sada svakako favorit za plasman u finale iz Grupe B, dok se u nastavku večeri igraju preostala dva današnja susreta A grupe Đoković - Krajinović i potom Zverev - Troicki.

Sutra nas na Adria Touru očekuju sve same poslastice, zaključno sa finalom koje kreće od 20 časova. No pre toga, od 14.00 igraju se četiri završna meča u obe grupe, iz kojih se očekuju da kao najbolji prođu Nole i Tim.

Prvi na teren, pred verujemo punim kapacitetom gledališta od oko 5.000 stolica izlaze dva naša asa, Dušan Lajović i Nikola Milojević, pa redom idu Krajinović - Troicki, Đoković - Zverev i konačno Tim - Dimitrov.


tagovi

Nikola MilojevićDušan LajovićDominik TimGrigor Dimitrov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara