Komentari na vest

Nadal: Australijan open je turnir na kome sam najviše patio, 21 grend slem neće biti dovoljan da budem najbolji

d

d.g.

pre preko 2 godine

Nešto je sumnjivo. Od invalida do supermena za mesec dana. Medicina je čudo. Ne znam samo koja medicina.
H

Hmm

pre preko 2 godine

Ode nadal da sora kad ono dobije mec

Marko Pavlovic

pre preko 2 godine

Hteli mi to da priznamo ili ne, svaka mu čast. Posle tolikih povreda kolena i vratiti se ovako i trajati za svaki respekt. Odabrao je da zaštiti i sebe i druge, kao i 99%tenisera i uspeva sa mladjima da bude konkurentan i bolji od njih. Naš Nole je odabrao da bude medju onih nevakcinisanih 1%, tj. na strani takozvanih anti-vakcera i to mu se za sada obija o glavu. I kako izgleda ni jedan GS neće moći više da igra dokle god se ne vakciniše i zaštiti i sebe i druge. Nadam se da će se opametiti, promeniti odluku i da igrom neće dozvoliti Nadalu da se odmakne. U suprotnom može komotno završiti karijeru i čestitati u tom slučaju boljem.
P

Panta7

pre preko 2 godine

Zasto da donosi odluku koja bi se nekome svidela? Ako je covek odlucio da je za njega bolje da se ne vakcinise onda nece i kraj. Gomila njih se vakcinisalo samo da bi izlazila nocu i da bi putovala a ne zbog zdravlja jer nijedna vakcina nije 100% ispitana i sigurna. Opet nisi merodavan da sudis nekome sta je ispravno a sta ne!
B

Broj minusa

pre preko 2 godine

Govori koliko botova ima na ovom sajtu.Uzas.
B

BAne 2

pre preko 2 godine

А када Надал оде у свлачионицу на 5 минута дешава се невероватна промена ...
g

gunners

pre preko 2 godine

Zadnjicu bi dao da ima najvise GS, a ovde prica kao da ga ne zanima. Takodje ne kapiram to kukumavcenje kako do pre mesec dana nije mogao da trenira. Pa da je to zaista istina on ne bi mogao 2 sata tenisa da izdrzi, a ne sa Medvedevim 5 i po sati da se tera. Sve sto ovaj covek kaze je laz.
B

Bodibond

pre preko 2 godine

I ja bih je dao da Nadal do kraja karijere ima najvise titula.
O

OkosBokos

pre preko 2 godine

Ne znam sta drugi misle, al kad je Nole uzeo 20. GS, napisao sam da ce on karijeru zavrsiti za 26-27 (doduse, tu sam ubrajao US i ovaj AO), a da ce Nadal imati 23. Sad mislim da ce Novak ipak stati na 24-25, a Rafa 23.
G

Gost asics

pre preko 2 godine

Novak je vec stao,na 20 trenutno i pomaci nisu ni na vidiku.Uz to Nadal je uvek favorit u Parizu.Iako mladji dolaze i prete sve vise,kako njemu tako i Novaku..Sta ce Novak uraditi zavisi samo od Novaka.Trenutno kako radi ostaje na 20..
G

Gost241

pre preko 2 godine

Patio bi ti i ove godine, da nije bilo Morisona i Huka ili kako vec se zove.
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Bez obzira na sve i titulu u Melburnu navijao je da se naveci rival ne pojavi na turniru. Za mene je tim postupkom rekao vise nego u ovom intervjuu.

Marko Pavlovic

pre preko 2 godine

Nije generalno navijao, nego rekao da se treba ispoštovati procedura i da se zaštite svi, a ne da za nekog važe pravila, a za nekog ne i sa time ugrožavaju svi ostali.
M

Mozzarrtt

pre preko 2 godine

Covjek je bukvalno kroz salu rekao da bi za njega bilo bolje da ne dodje da ne bi morao da se takmici sa prvim reketom svijeta i to je to
O

Ogisa ogisa

pre preko 2 godine

Marko Pavlovic, a sta je sa onim da su neki igraci igrali bolesni, i da se niko nije testirao tamo na AO? Tu nema brige da ce neko nekog zarazuti??
G

Gox1312

pre preko 2 godine

Postovani Marko Pavloviću, zasto volite da jedete balegu?poštovanje.