Komentari na vest

Nadal: Na neistraženom sam terenu, ne smem da tražim previše od sebe

G

Gost RS

pre 5 meseci

Neistražen teren, jesu mu to sunuli neki nedovoljno ispitan stimulans? Za mene je Nadal prmjer sportiste koji je od legende postao sisica. Znam dosta ljudi u svom okruženju koji su ga zavoljeli zbog one njegove borbenosti i izvlačenja maksmuma iz sebe. A sad prenemaganje, hoda na štakama pa za 15 dana osvoji GS, pokazao se kao loš gubitnik. Gledao sam jedan njegov intervju iz perioda kada je bio dominantan pa ga pitali šta mu smeta kod Đokovića, odgovor je bio onako šmekerski i u pozitivnim tonu: smeta mi što je toliko dobar. Međutim sada kad je svjestan da je u svemu nadmašen vidi se ta frustracija. Zato želim Đokoviću da se povuče u velikom stilu, nakod nekog osvojenog GS da kaže to je to, prekucao sam igricu evo vam džoistik pa tipkajte.
D

Dusan123321

pre 5 meseci

NIKADA NE SMETE DA OTPISETE OVOG COVEKA!!!
l

ladno neko veruje

pre 5 meseci

da on popije nesto i postane supermen i tako pobedjuje, e kad bi to tako bilo jednostavno.
P

Pitanje

pre 5 meseci

Kako on kao teniser na 600 i nekom mestu može da igra AO? Tj. bilo koji gran slam? Zna li neko? Ako je po zaslugama onda nzm koliko je to fer. Ne živi sw od stare slave.
d

daj ne lupaj

pre 5 meseci

zna se gde je po kvalitetu...
g

gost137

pre 5 meseci

U tenisu postoji kategorija pod nazivom "protected ranking". Teniser/teniserka koji je odsustvovao sa takmicenja usled povrede/porodjaja zadrzava pravo da ucestvuje na nekoliko turnira (ne znam tacno koliko) sa renkingom koji je imao/imala pre odsustvovanja.
u

u tenisu

pre 5 meseci

postoji nesto sto se zove wild card lepi moji ljudi, a nadal po svemu sto je pruzio tenisu kao jedan od boljih u istoriji zasluzuje wild card na svakom turniru do kraja karijere kao u ostalom i nole ako bi bio u takvoj situaciji ali nece biti..dominik tim je 2 godine dobijao wild card za svaki slem a to je samo dominik tim u poredjenju sa nadalom mala maca
k

kakoe

pre 5 meseci

Lik bukvalno izgleda kao da ima 50 godina, on i djokovic bi trebali da budu vrsnjaci
B

Brundo

pre 5 meseci

Ko se zadnji smeje najsladje se smeje.
1

101

pre 5 meseci

Na AO ti zelim da se sretnes sa Novakom vec u prvom kolu. A za ostatak kariere, iskreno bih voleo da budes na svom naj nivou, kao i Novak. Pa da gledamo jos nekoliko klasika Nadal VS Novak!!!
B

Beks - NUFC

pre 5 meseci

Bog ti dao zdravlje, dragi naš Rafa. Istinski ljubitelji belog sporta dugo čekaju tvoj povratak! Ništa više ne tražimo od tebe. Samo se vrati i unesi neizvesnost na turu... Svako dobro, vredni i istrajni ratniče.
I

Istine radi..

pre 5 meseci

Pod tim neistrazeni verovatno misli na nova doping sredstva.Nije siguran kakve efekte ce imari na njegovo zdravlje,ali im se u trag nemoze uci
F

Folirant

pre 5 meseci

Ma hooooooće izdržaće jaoooooo mukica kako mi se samo udidio. Malo dopinga i skakaćeš kao jelen trogodac. Pravi otklon ako slučajno počne da gubi da ima opravdanje.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 5 meseci

Ovako se isto prenemagao, isao na stakama, govorio kako ne zna da li ce moci normalno da hoda i onda na terenu izgledao kao da ima 20 godina… Al ovaj put je tu goat da te zauvek posalje u penziju
j

jeste

pre 5 meseci

al tad je bio dve godine mladji i velika je razlika kad imas 37 i kad imas 35.Pod dva nikad nije imao ovoliko odsustvo sa terena, da bilo je situacija da propusti polusezonu ali celu godinu bez meca nikad se nije desilo...Nakon toga nema povratka jednostavno, nema tog steroida koji bi ga opet ucinio konkurentnim zapamti to..Sve steroide sveta da uzme nece vise nikad nideti zavrnicu slema cega ga isto sto i federera u poslednjem povratku..prevedeno skorasnji oprostaj od tenisa