Rafael Nadal (©Reuters)
Rafael Nadal (©Reuters)

Nadal završio sezonu, ali obećao da će se vratiti: Već dugo patim, moram da pronađem rešenje

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.08.21. | 12:33

Španski teniser zbog povrede doneo odluku da napravi pauzu i spremi se bolje za narednu godinu

Ljubitelji tenisa ova sezone više neće moći da uživaju gledajući Rafaela Nadala. Španski as je na društvenim mrežama saopštio da je posle razgovora sa timom i porodicom doneo odluku da napravi pauzu i spremi se za izazove koji ga čekaju naredne godine.

Izabrane vesti

Želeo sam da vas obavestim da nažalost moram da završim sezonu. Iskreno, godinu dana patim mnogo više nego što bi trebalo sa nogom i treba mi vremena“, napisao je španski teniser Rafael Nadal. „U prethodnih godinu dana sam propustio mnoge važne turnire poput Vimbldona, Olimpijskih igara, sada ću i Ju-Es open. Nisam mogao da treniram, pripremam se i takmičim na način na koji bi trebalo, tako da sam došao do zaključka da mi je potrebno vreme da se oporavim i promenim neke stvari, kako bih našao rešenje za ovaj problem“.

Špancu povreda stopala već dugo zadaje jake glavobolje...

„To nije ništa novo, muči me još od 2005. godine i sprečilo me da razvijem sportsku karijeru kako treba. Vreme je da sada nađem neku novu vrstu lečenja, da pronađem rešenje ili bar poboljšam malo stanje, da bih bio u mogućnosti da nastavim da igram još nekoliko godina. Imam maksimalan entuzijazam da učinim sve što je potrebno da se vratim u najboljem mogućem stanju“.

Za kraj obraćanje poslao je poruku vernim navijačima.

Hvala vam unapred na podršci, razumevanju i svim vašim izrazima naklonosti koji su veoma važni inače. A još važniji u teškim vremenima kao što su sada. Obećavam vam da ću se potruditi da nastavim da uživam u ovom sportu još neko vreme. Veliki zagrljaj svima“, poručio je Rafael Nadal.


tagovi

Rafael Nadal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara