Komentari na vest

Najbolja teniserska sveta otišla u penziju sa 25 godina!

B

Beks

pre oko 2 godine

Uh, baš mi je krivo za Barti. Brutalna teniserka, prava kraljica! Nije bila fizički atraktivna, tiha i nečujna na terenu, ali tehnika, prefinjenost udaraca, mentalna snaga, voleji, defanziva su na top nivou! Baš mi je krivo, proći će vremena dok se pojavi neka nalik tebi. Uživaj u blagodetima koje ti je pružio tenis...Svako dobro, Ešli.
E

Esli Barti

pre oko 2 godine

Hvala ti puno Beks, mnogo mi znace tvoje reci!
T

Trpke

pre oko 2 godine

I onda ce se vratiti Jos barem 2 puta ko zustina itd…. Zenski tenis je uglavnom smehoteka od sporta.
2

29100101

pre oko 2 godine

Pa i nije šokantna. Nabrojite sve osvajačice Grend slema u poslednjih 10 godina i na prste jedne ruke možete izbrojati koliko ih je nakon jednog osvojenog Grend slema nastavilo u istom ritmu. Jedina je razlika što neko osvoji pa kaže ok, sad je dosta, a neko šatro kao igra. Pa Ana Ivanović je de facto karijeru završila 2008 kad je osvojila Roland Garros. Posle je više išla po modnim revijama nego što je bila na terenu. Generalno i muški sport je dobio tu liniju manekenstva (posebno izražena u fudbalu, i ovoj next-gen generaciji tenisera), a da ne govorim o ženskom sportu u kojem je to dobar dan. A što se konkretnog slučaja tiče, verujem i da će se vratiti na teren za par godina da odigra sezonu-dve kad malo medijski zaborave na nju.
T

TheMladen

pre oko 2 godine

Pa i neka je, osvojila je sve što je htela, uzela ozbiljnu svotu novca, sad neka uživa u životu. Profesionalni sport je postao brutalan i poguban po sve ostale aspekte života.

Bojan Kekezovic

pre oko 2 godine

Ko zna šta je u pitanju. Valjda voli taj sport
S

Sale555

pre oko 2 godine

Pa dobro, svaka cast ako je tako. Mnogi ljudi nakon ostvarenja sna izgube motivaciju. Povuces se dok si na vrhu, sto da ne. Nemaju svi ludacki naboj kao Dzordan, Kobi, Ronaldo… ima jos stvari za uzivanje u zivotu osim sporta.
G

Gost steve

pre oko 2 godine

Doping. Vraca se kad se ocisti. Kao i Enan nekada...
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 godine

Neće se ni primetiti da je nema. Jednostavno ženski tenis šta drugo reći..
M

Mop

pre oko 2 godine

Dobro za ženski tenis si apsolutno u pravu, mada cenim da je boli uvo baš za tenis. Uzela je novca za dva života za kratko vreme. Ima ga da ulaže u masu stvari a ne da se cimata sa jednog dela planete na drugi a vidi hotel i trening. Ovako može da putuje gde hoće i kad hoće a tek su joj 25. Tako da kapiram da će tek sad da uživa u životu.
d

dell

pre oko 2 godine

Presla igricu, videla da zna i to je to. Nema mentalitet kao ova trojica i nije je sramota da to kaze
J

Ja bre

pre oko 2 godine

@Mop Nije svima cilj u zivotu da putuju, evo ja ne volim da putujem, i da imam milione, ne bih trosio na putovanja.
M

Mop

pre oko 2 godine

@Ja bre... Ne kažem da mora da putuje ali može da uživa. Dva puta godišnje svako može na odmor otići. A ona može gde želi. Sa 25 može ozbiljno da uživa gde želi. Mogla je još par nekoliko miliona da napuca što kroz turnire, što preko sponzora. Očigledno je da je to ne zanima.