Komentari na vest

Nedelje počinju sa Novakom, zato ga je i Milan hteo

N

Noloman

pre 3 meseca

Voleo bih da Novak bude prvi 01 aprila i tako postane najstariji broj 1 u istoriji. Tek juče sam saznao taj podatak i sada mi je stalo. Zašto i to ne bi uzeo i podigao lestvicu i u tom segmentu? Mišljenja sam da u svojim godinama ne treba ništa da juri, ali da treba da uzme baš sve što mu se nudi. Američka turneja mu je idealna prilika za to jer ne brani bodove. Bodovima s Američke turneje mogao bi amortizovati ev. neuspeh na RG, a Vimbldon je ionako njegova teritorija. Najmanja potrošnja, kraći poeni, trava i brzina iste mu leži. Polufinale je sigurno, a za dalje biće kako Bog da. Neka gura do 450 nedelja i da još jednom završi sezonu kao broj 1, pa neka neko pokuša da to prestigne. Jednog kandidata već imamo, eno Alkaras preti da će porušiti sve. Čekam da vidim, vreme mu curi.
T

Tite

pre 3 meseca

Ma on navija za svaki drugi klub , Nolo ulizica stara ..
G

GG1

pre 3 meseca

Novak navija za Zvezdu i Milan.
A

Afrika korps

pre 3 meseca

@GG1 Navija i za Real, Benfiku, Monako, PSG, Boku Juniors, itd itd..ide na utakmice Partizana iako je toboze "navijac" Zvezde. Verovatno zato sto je igrao u Partizanu, da je bilo obrnuto i da je igrao u Zvezdi bio bi partizanovac jer uvek mora da se ucepi
B

Brateeee

pre 3 meseca

@Afrika korps, druze coveku sin navija za Partizan naravno da ce odvesti dete na utakmicu kada su u Beogradu. Ne vidim problem? Moj cale navija za Zvezdu a ja za Partizan kao malog me je vodio nije me sigurno pustao samog u tim godinama da idem. Covek ne mrzi, navija za jedne a druge postuje. Nije on kriv sto je 90% stanovnistva ove drzave puno mrznje i zlobe.