Komentari na vest

Nova senzacija u Melburnu: Eliminisana druga teniserka sveta

9

93:20

pre preko 2 godine

Arina nikako da napravi taj korak vise...ima service ima forhend,zna(koliko je to moguce u zenskom tenisu) da budes konstantna ima fizicke predispozicije ali kad je najbitnije nestanu svi kvaliteti..a i tako lagano je druga na svijetu.
G

G

pre preko 2 godine

Rijec senzacija i danasnji zenski tenis nikako ne mogu zajedno ici.
B

Beks

pre preko 2 godine

Nekad sam ti se divio, obožavao tvoje udarce, podržavao te u svakom meču...A danas mi je drago što si ispala, Arina. Nije dovoljno da imaš samo prejak prvi servis i razoran forhend. Nisi trenirala da popraviš drugu servu, nisi se trudila da popraviš kretanje, lukavost i balans ne postoje, voleje ne znaš...Sa onakvom konstitucijom si mogla da budeš ubedljivo najbolja teniserka, ali tvoja nezrelost, neozbiljnost i nerad ćete spustiti u večiti teniski prosek.
Z

ZzzRrr

pre preko 2 godine

Kakvo je trenutno stanje u ženskom svetu tenisa govori upravo činjenica da je ova Sabalenka druga na WTA listi
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Nemam nista protiv zenskog tenisa, ali ja bih ga zabranio u narednih 10 godina, taman da malo odmorimo. Ne zna se vise ko koga pobeduje, klinke od 18 godina osvoje GS lagano, a onda ih nema nigde. 200+ igracica na svetu lagano dobije drugu na svetu. Zamislite tokom karijete Noelta, Nadala ili Fedrrera da su pucali lagano od 150 lika na svetu. Mozda jednom u karijeri, ali ne vise od toga.