Nadal sa Kupom musketara ©AFP
Nadal sa Kupom musketara ©AFP

Novače, još ćemo se boriti!

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.10.20. | 18:28

Rafa Nadal je na svoj način tešio najvećeg rivala

Čovek koji je danas u Parizu pokazao da mu nema ravnog na crvenoj šljaci i da će se teško roditi sličan, Rafael Nadal još jednom je pokazao veliku skromnost pri podizanju pehara. Pre svega je mislio na rivala, danas veoma slabog Novaka Đokovića najavivši nove obračune sa njim.

„Hvala Novaku i njegovom timu, znamo se dugo. Ono što ti radiš u tenisu je nešto posebno i veliko je zadovoljstvo što delimo ove godine tenisa. Imali smo velike borbe, to traje već godinama i nastavićemo da se borimo. Čestitam ti još jednom. Hvala navijačima koji su koliko-toliko doneli normalnost, Zaista smo srećni što igramo naš sport u ovo čudno doba. Svaka čast organizatorima Rolan Garsa što su izveli ovaj turnir i to sjajno odradili.“

Izabrane vesti

Izjednačenje rekorda od 20 grend slem titula nije mu toliko važno, koliko to da je ostao nepobediv u finalima Rolan Garosa.

„Veoma teška godina, ali tenis je sve za mene. Mnogo mi znači ovaj trijumf. Izjednačio sam se sa Rodžerom, ali meni je važnije to što sam osvojio Rolan Garos. Samo igrati ovde za mene je inpsiracija, sam dolazak u Pariz. Toliko trofeja imam ovde, a to ni u najluđem snu nisam očekivao. Ovo mi je najvažniji trofej i najbolji trenuci u karijeri. Okolnosti su veoma teške, te sa te strane nisam srećan pošto nismo imali "normalan" turnir, ali smo ga održali. Hvala publici i svima koji su priredili takmičenje. Nadam se da će uskoro moći da se igra pred punim tribinama.“, zaključio je 34-godišnjak sa Majorke.



tagovi

Rafael NadalRolan Garos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara