Komentari na vest

Novak: Borio sam se i verovao, voleo bih da sam bio agresivniji

D

Djura Matic

pre 9 meseci

Nekaka mi neko objasni kako je Rodik servirao 300 km a Novak ne moze ! U cemu se radi ?
B

Brundo

pre 9 meseci

Tacno.Na betonu mora agresivno jer ta podloga nagradjuje agresivnu igru.Mada ima razlike u brzini podloge.Australijski beton je brzi od americkog,Zato je Djokovic osvojio 10 AO titula i samo 3 US Open titule.US Open mu nikad nije lezao.Osim pet izgubljenih finala bio je izbacen 2020. a 2022. mu je zabranjen nastup.

Joco Inter

pre 9 meseci

Koliko sam ja razumeo, Novak je Ivaniševića doveo prvenstveno zbog servisa. Novak unazad godinama ima sve ostale udarce fantastične, a servis nikada. I dalje ne razumem, nema nikakav napredak što se tiče servisa. Može sad neko da kaže da je precizniji, da ovo, ono, ali realno gledano, Novaku je servis očajan.
N

Nole the King

pre 9 meseci

Mislim da će ova pobeda mnogo značiti Noletu pre svega psihološki. Videlo se u pojedinim momentima da je stegnut. Servis katastrofa, kao i na finalu Vimbldona, a sve to polazi iz glave i tog tereta koji je imao, da razmišlja da mora da pogodi sve idealno kako bi osvojio poen, gem, meč. Tako da mislim da sada kada je shvatio neke stvari to može samo da bude bolje, servis prvi da profunkcioniše i onda je sve jednostavnije, kao što je bilo gemova gde je stvarno lepo (i lako) sve išlo. Generalno dobro i razmišlja, mora da bude još malo agresivniji i da on bude taj koji diktira igru! Biće to sve ok! Napred Nole!
J

Junker

pre 9 meseci

Ovaj mec moze da malo prikoci Karlosovu karijeru, ovo mu se do sad nije desilo i moze da mu bude ono sto je Nejmar shvatio 2015. Nisu isti mentalitet sigurno, ali i na Nejmara je uticalo kada je shvatio da je postigao maksimum i opet nije nivo Mesija i Kristijana. Alkaras ovako emotivan nije bio ni posle RG, svestan je bio da su grcevi odlucili mec, ali sada je igrao bolje nego u finalu Vimbldona i izgubio je protiv Novaka koji je 60% meca bio u losem fizickom stanju. Videcemo jos, mnogima je Novak unistio karijere, ne bi bilo cudo da jos klinac padne. Ne zelim mu to.
D

Dusan123321

pre 9 meseci

Da je bilo ko drugi rekao bih ti mozda si i upravu ali ne to je karlos,veruj mi to nema sanse da se dogodi,odigrace na us openu jos bolje zivi bili pa videli,to je sampionski mentalitet,nema velikog sampiona bez teskih i bolnih poraza,sve su ovo lekcije,ajmo po us open za 2 2 na gs ove godine!!!
4

45Gost

pre 9 meseci

Bravo doktore.