Komentari na vest

Novak ima poruku pred finale: Igraću kao da mi je poslednje

G

Gosthaah

pre preko 1 godinu

nadam se da necemo vise gledati klicnosu i lazova
_

_000020.37ada908aa8a4bc9b7109cd810148c85.0647

pre preko 1 godinu

A inace ostala GS finala je igrao sa rezervom??
S

Srki0405

pre preko 1 godinu

Sta god da bude.... Najzbollji je svih vremena 👍
P

Pazi

pre preko 1 godinu

Tako je rekao i uoci fanala US opena prot8v Danila Medvedeva,ne znam sta mu to treba da sam sebi stvara nekakav pritisak.
d

drRose

pre preko 1 godinu

Je li treba da kaže da će biti šta bude? Nije to stvaranje pritiska nego podizanje samopouzdanja,nije tcicipas favorit,on je i toga je svjestan
G

GostX

pre preko 1 godinu

Samo da ne bude repriza US Opena 2021. Ajmo Nole do 22 GS titule! 🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸💪
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

U muskom finalu Srbin i Grk a u zenskom finalu Beloruskinja i Kazahstanka.Zapad u neverici.😎😎😎
m

mislis da bi sponzori

pre preko 1 godinu

radije voleli finale paul-coucadac? ne lupaj...kao da su njih dva prvi put u finalu.. kod cura se svakako uvek menja.
G

Gaizka

pre preko 1 godinu

Ruskinja*
I

Immobile

pre preko 1 godinu

I Elena Rybakina je Ruskinja,samo igra pod zastavom Kazahstana jer su joj stipendirali karijeru. Isto kao i sa Bublikom. Al svakako da su Istočne zemlje preuzele primat i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.
V

Voždovac

pre preko 1 godinu

Treba verovati u titulu ali treba biti i svestan da izgubljeno finale praktično znači korak nazad u psihološkom smislu. Samo jako Nole, ali bez kurčenja :)
G

Gosteee

pre preko 1 godinu

Ne svidja mi se ova izjava, odmah se setim kad je mogao da komplentira kalendarski GS, isto je ovako izjavio i izgubio. Nadam se da ovaj put nece tako biti. Idemo Nole u vecnost !
K

Komentarus

pre preko 1 godinu

Jeste, ali je tada već imao pritisak od medija i da mora da osvoji. Nije se snašao u finalu i podlegao je pritisku. Sad ga bole brige, spreman je i na poznatom terenu, motivacija je tu, ima da izgine za titulu.
J

Junker

pre preko 1 godinu

Samo lagano. Svakako je najbolji u istoriji. Najveci broj nedelja na 1. mestu. Svaki GS 2x, zavrsni masters najvise, najvise finala u istoriji, bolji medjusobni dueli sa RF i RN, bolji ukupan % pobeda i poreza, svi turniri, svaki masters1000 bar x2, najvise novca zaradjenog od turnira, najvise puta broj 1 na kraju godine, najvise puta proglasavaj za tenisera godine, najvise za sportistu godine, od 2011. do danas sam osvojio vise GSova nego RF i RN zajedno. Svaki relevantan parametar je na strani Novaka. A finale i ovaj trofej su onako usputno, cisto da se podeblja.
V

Vinegar

pre preko 1 godinu

Jao Novace zasto si toliko normalan i prizeman... Umesto lepo, kako zasluzuju, osvojis 10. titulu i kao Dragisa Binic sa peharom Kupa sampiona. Da vide gde su i kakvi su. Igra covek sa 9. titula, ide ka 10. i oni navijaju za anonimusa.
S

Skopje

pre preko 1 godinu

Tako je Novace, zelimo videti tu glad za uspeh..zelim ti puno srece u finalu . Makeodnija ceka 22. GS