Komentari na vest

Novak pred novinarima: Povreda sanirana, uskoro na 100 odsto! Idem u Dubai, čekam odgovor iz SAD

T

TP-1

pre oko 1 godinu

Suludo je vise forsirati pricu o GOATU. Novak je to maltene bez konkurencije vec neko vreme. Zli ljudi ce uvek naci nesto da bi to osporili. Onom ko sagleda realno,stvari su ciste. Svi bitni rekordi su na Novakovoj strani. Ne znam samo cemu ova konferencija zaista?
T

Tennis fan

pre oko 1 godinu

Samo guraj Novače sve dok ima šanse za trofeje i vrh. Jedino bih želeo da se ne zadrži ni mesec dana duže kad oseti da to nije više to i da ne može do GS. Diži im one rekorde redom dok ne puknu. 25 GS, 40+ Mastersa, 400+ nedelja, 110 turnira, a ja ću pomoći makar ovde, minornim komentarom, i da sačinim rang listu prema njihovim aršinima. Do Novaka se ženski tenis nije uparivao sa muškim (s razlogom) a sada se prema zapadnim standardima uparuje i uvek samo gledajući na našeg Novaka. Moja rang lista biće prema njihovim merilima i izgledaće otprilike ovako: 1) Đoković, 25 GS 2) Kort 24 GS 3) S. Vilijams 23 GS 4) Nadal 23 - 24 GS 5) Graf 22 GS 6) RF 20 GS. Uuuups, neprikosnoveni GOAT samo po osnovu GS titula tek šesti. OK, on je ostvario najveći uticaj na tenis. Zašto? Zato što je to nemerljivo i stvar utiska i zaradio je najviše novca od tenisa. Ponovo uuups, nije. Tu ga debelo šiju Novak, Serena i Rafa. Pa kako je zaradio najviše? Zaradio je U VEZI SA TENISOM, kao maneken. U redu je da je bar u nečemu najbolji, a ruku na srce bio je i zaista najgraciozniji. Svi oni koji favorizuju LBJ i lupe minus na ovo moje neka se zapitaju.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Najbolji teniser svih vremena dame i gospodo Novak Djokovic.Inace kao da sam video Nadala i Federera u Beogradu kako prilaze Djokovicu i traze mu autogram.Naravno potpisao im je nece valjda da odbije svoje obozavaoce.😉😉😉😉😉😉
0

058

pre oko 1 godinu

Čuj samo Dubai i Amerika a Visoko jarane piramide ovo ono.
M

MNM

pre oko 1 godinu

Slucajno ti dadoh + Pa bio je tamo i evo osvojio sve, ne moze mu niko nista pa ti vidi..jarane:))