Foto: Reuters
Foto: Reuters

Novakov saborac osuo paljbu po ATP: Ne mare za igrače i ne umeju da se suoče sa problemom

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.01.22. | 23:05

Pospišil se oglasio povodom situacije u Australiji

Dešavanja u Melburnu uoči Australijan opena odavno su prerasla sportske okvire što su istakla i brojna teniska imena, a povodom situacije u kojoj je u centru pažnje Novak Đoković oglasio se i Vašek Pospišil. Kanadski teniser ujedno i prvi čovek uz Đokovića u PTPA, organizaciji osnovanoj sa ciljem da zaštiti prava i interese tenisera.

Pospišil, koji je prethodno uputio reči podrške prvom reketu sveta, istakao je nemar čelnika ATP.

Izabrane vesti

"Bez obzira na vaš stav o Novaku Đokoviću i situaciji u kojoj se on i ostali igrači nalaze u Australiji, nemoguće je da ne primetite kako je ATP nem. Danima nisu izdali ni rečenicu saopštenja. Iako su oni već pokazali u više situacija da ne brinu o teniserima i teniserkama, sada takođe demonstriraju nedostatak liderskih sposobnosti u situaciji kada je potrebno da se suoče sa problemom", kazao je 133. teniser sveta.

Podsetimo, Đoković se od četvrtka nalazi u pritvoru u Melburnu zbog problema sa vizom i u hotelskoj sobi čeka razrešenje na sudu, a proces će početi u ponedeljak od 10 časova po australijskom vremenu, odnosno oko ponoći u noći između nedelje i ponedeljka po srednjoevropskom vremenu.



tagovi

vasek pospišilNovak ĐokovićAustralijan open

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara