(©Reuters)
(©Reuters)

Novakova poruka iz Londona: Volim vas, Srbijo

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.07.22. | 19:59

„Želim da igram dok god mi to telo dozvoli“, istakao Đoković

Trka za zvanje Najvećeg svih vremena (GOAT-a) će se voditi u dvoje: između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Ali, dok Španac maltene posle svakog turnira najavljuje da bi mogao zbog povreda u skoru penziju, srpski teniser najavljuje da će još godinama „maltretirati“ konkurenciju.

Izabrane vesti

Đoković je u kameru RTS-a posle osvajanja Vimbldona rekao:

„Želim da igram profesionalni tenis dok god mi telo to dozvoli, dokle god imam motivaciju. I jedno i drugo je trenutno prisutno. Bitno je da imam podršku najbližih i to ide u moju korist, zahvalan sam stvarno. Mnoge stvari moraju da se poklope, život se menja, telo se menja, ali glad ostaje ista za velikim trofejima", poručio je Đoković.

I potom poslao poruku zemljacima, koji su i danas zdušno bili uz njega:

"Volim vas, Srbijo, volim vas".

Danas, posle osvajanja 21. grend slem pehara u karijeri, Đoković je priznao da su ga dešavanja u Australiji u januaru uzdrmali više nego što je mislio.

Nisam očekivao da će mi toliko vremena trebati da se vratim u optimalan balans na terenu i van njega, pogotovo mentalno i emotivno. Jer dosta me je sve to iscrpelo što se desilo i sve što me je pratilo tri-četiri meseca. Bilo je potrebno strpljenje. Uvek verujem u sebe i svoje mogućnosti. Znao sam da će pre ili kasnije doći trenutak kada ću imati priliku da se borim za trofeje. Nekako Vimbldon uvek dolazi u momentima u mom životu kad je toliko bitno i toliko presudno da osvojim grend slem i vratim se psihički i sa samopouzdanjem. Zahvalan sam. Ovo je najlepši poklon za godišnjicu braka i godišnjicu rođenja Nikole Tesle. Puno mi je srce", podvukao je Đoković.


tagovi

Novak ĐokovićVimbldon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara