Novakova specijalna posveta za ekstazu na Artur Ešu: Kad je bilo teško, on je uvek bio tu za mene

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.09.23. | 09:12

Kobijeva supruga uzvratila: "Pravi prepoznaju prave"...

U velikoj radosti i veselju nakon 24. osvojenog grend slema, Novak Đoković nije zaboravio jednog od svojih velikih prijatelja - Kobija Brajanta. On je posle meča sa Danilom Medvedevim obukao majicu posvećenu legendarnom asu nastradalom pre tri godine i u njoj slavio trijumf.

Simbolika vrlo jasna - Kobijev broj bio je upravo 24. A o njihovom odnosu zna se dosta toga. Novak je više puta pričao da su razvili specifičnu prijateljsku vezu koja je trajala više od 10 godina, nazivao ga je mentorom i jednim od najvećih sportista svih vremena.

Izabrane vesti

"Kobi mi je bio blizak prijatelj. Dosta smo razgovarali o mentalitetu pobednika. Kada se borio sa povredama i pokušavao da se vratim, on je bio jedan od ljudi na koje sam se najviše oslanjao. Uvek je bio tu za svaku vrstu saveta, za podršku... Naravno, ono što se dogodilo njemu i njegovoj ćerki duboko me je pogodilo", kazao je Đoković neposredno po završetku meča.

Nedugo potom oglasila se i Kobijeva udovica - Vanesa.Čestitala je srpskom asu na pobedi i samo kratko poručila: "Pravi prepoznaju prave. Mamba mentalitet".



tagovi

Novak ĐokovićKobi BrajantUS Open 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara