Komentari na vest

Nove Rafine izjave: Nisam frustriran, Đoković je najbolji u istoriji, nema šta da se raspravlja

p

paulo

pre 8 meseci

Chelsea1234 E ajmo ovako kazes 3,4 sezone je bio povredjen i to je kao realna prica e sad treba postaviti pitanje zbog cega je bio povredjen koliko se secam njega je francuska ministarka sporta optuzila jos 2013 ili 2014 da uzima doping znaci u tom grmu lezi zec. Kaze Novak frustriran taj isti Novak nije hteo da primi vakcinu i ako ga je to kostalo 3 ili 4 titule pa ono skandalozno izbacivanje sa Us opena pa ona tortura u Australiji i sve sa jednim ciljem samo da bi ga ponizili. Pa na svakom turniru kad igra protiv Nadala ili Federera publika je bila protiv njega procentalno 90 :10 u korist njegovih protivnika,a ja se secam jednog meca izmedju Djokovica i Nadala na atp kupu gde je publika bila protliv Nadala taj isti Nadal je prso na tom mecu i nije mogao da izdrzi takvo nesto,a Nole celu katijeru se bori sa tim sto samo govori da je najveci svih vremena u tenisu a po mukama koje je prosao 100% jedan od najboljih sportista svih vremena.
a

ak477

pre 8 meseci

Rafa opet ide niz dlaku javnom mnenju, dva dana stara izjava o frustracijama Novaka izazvala kritike na njegov racun, danas odmah pokusava da se pere da mu nije preveliki ego.. Pa ostani na svome brate, krivo mi je sto me prestigao, mislim da sam bolji i cao, tako bi ga i mi vise cijenili nego ovo kenkanje…
M

Mile led

pre 8 meseci

Ovaj kmeci više nego zvezdini "navijači"
S

Saturn

pre 8 meseci

5:0
G

Gostiona

pre 8 meseci

Ma nek bude opet iz 2-1,0:2 u 3:2!
R

Rebenga

pre 8 meseci

Rafinom logikom i Piksi je bolji od Mesija ali da se, jbg, nije povrijedio u Veroni onomad. ŠBBKBB, moj Rafa, veliki si šampion ali i veliko go*no
C

Chelsea1234

pre 8 meseci

Pa istinu je reko ,koliko god nekom bilo krivo.Rafa je minimum 3-4 sezone propusto veci deo sezone i vracao se na prvo mesto i osvajao GS.Lik igra celu svoju karijeru pod bolovima.Ovde mu ljudi zameraju sto je iskren,sto je rekao da ima vece sanse u Australiji ako Nole nije tu.Sta je pogresno reko?Ne,nego treba da se folira i kaze kako mu je zao sto Nole ne moze da igra Australiju.Nole ce sigurno uvecati svoj saldo titula ali ta bi trka bila mnogo neizvesnija da Rafa nije bio povredjen toliko puno puta.
C

Chelsea1234

pre 8 meseci

Povrede su cena koju plaća zbog svog načina igranja, nisu nastale ni iz čega.
G

Gost RS

pre 8 meseci

Počelo ozbiljno plakanje kod Nadala. Provlači priču o povredama a one su posledice strašnog forsiranja i stila igre, da nije tako igrao ko zna da li bi osvojio pola od onoga što jeste. O dopingi da ne pričamo. Da Novak nije zatvoren na AO sad bi bilo 25:21 a gdje su ostale zabrane? Ali neka volim kad ovako plaču i prikrivaju u javnosti šta zaista misle i koliko im je teško.
G

Gallina

pre 8 meseci

Plus dodaj onu sramnu diskvalifikaciju sa ispravi me ako gresim Us Opena…
$

$LaloSalamanca$

pre 8 meseci

Koliko ovaj čovek kinji to nije normalno
3

323

pre 8 meseci

Da nadal nije imao problema sa povredama imao bi jedno 3-4 vise od djokovica
G

Gostiona

pre 8 meseci

Je’es vna bas
А

Акоако

pre 8 meseci

А уствари јеси