Komentari na vest

Novo veliko iznenađenje u Melburnu - ispao i drugi nosilac!

i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

7-8 godina čitamo o "mladim lavovima", od Tima preko Zvereva do Runea i Alkaraza, a do sada videsmo samo mačiće. Mogu da zahvale anglosaksoncima što sve čine da unište Đokovića pa su ga zahvaljujući tome skinuli sa No1. Kada se Nole i Rafa povuku ostaće velika praznina u svetskom tenisu.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Ху д фак из Каспер Руд??????
F

FM

pre preko 1 godinu

Bez Djokovica je muski tenis=zenski tenis. Bruka i sramota!
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Uopste nije iznenadjenje. Ovaj decko je najveca prevara modernog tenisa. Akter najdosadnijeg gs finala ikada. Momak koji nije osvojio nista vise od atp250. Takav igrac je 2. nosilac na gs i 3. teniser sveta… Pre 10 godina ne bi bio u top 50. U donjoj polovini zreba je fric favorit za polufinale, al kolko vidim ima nekih problema sa povredom, muci se, tako da je moguce da neki autsajder dodje do polufinala.
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

U Tem Denveru-Čuj najveća prevara modernog tenisa.Dečko je za razliku ostalih talenata o kojima su se pisali hvalospevi prošao ispod radara.Čutio,radio,napredovao,sasvim zasluženo se nalazi na drugom mestu rang liste.Iza sebe ima dva grendslem finala,finale završnog mastersa,finale master 1000,malo li je u eri i dalje aktivnih Nadala i Djokovića,pritom dečko je klasičan šljakaš,ta podloga mu najviše odgovara,stoga ne čudi što je izgubio.18-25godina ima dosta igrača,sigurno preko 20-30i svako svakoga može dobiti,niko ne odskače od ostalih.
l

l0smi7

pre preko 1 godinu

ispao je i fric