(©Reuters)
(©Reuters)

Đoković o Norijevom potezu: Periferno me je video, koristio je sve što sme, a to nije fer-plej

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.05.23. | 14:44

„Ali šta se desi na terenu, ostaje na terenu“, rekao Novak

Bruji svet tenisa o potezu koji je napravio Kameron Nori na meču protiv Novaka Đokovića: pored celog terena, smečovao je lopticu na mreži pravo u nogu srpskog asa. Koji je, pritom, već bio digao ruke od poena, okrenuo leđa i krenuo da korača prema poziciji za servis.

Uzburkao je duhove taj potez Britanca, trebalo je i Đokoviću vremena da se smiri. A na konferenciji za medije posle meča rekao je da smatra kako taj Norijev potez nije slučajnost.

Izabrane vesti

„Gledao sam ponovoljeni snimak. Perfierno me je video, za mene je poen bio završen. Koristio je sve što sme, da uzme medicinski tajm-aut, ali to nije fer-plej, tako se ne odnosi na terenu. Znam ga dosta dugo, on je dobar momak, ne razumem ovo ponašanje, ali tako je kako je. On je uneo vatru, ja sam samo odgovorio. Šta se desi na terenu, ostaje na terenu“, pričao je Đoković, a prenosi Telegraf.

Taj nesportski potez britanskog tenisera nije promenio tok meča, možda ga je samo malo produžio. Novak je aurotitativno došao do pobede u dva seta.

„Volim da igram u Rimu, imam dosta navijača, odlična je energija. Igrao sam dosta finala, polufinala u ovih 17 godina koliko dolazim. Dolazi uvek u najbolje vreme kada treba da pojačam i da odigram najbolji svoj tenis pred RG. Zaista sam zadovoljan zbog ovog četvrtfinala“.

Naredni protivnik biće još teži, mladi danski lav Holger Rune.

„Vrlo je dobar, tu je na turu nekoliko godina u vrhu, ustalio se kao top igrač. Podseća me na mene, može da vas napadne sa obe strane, pravi je „ol raund“ igrač. Igrao je u Monaku, sigurno da će biti težak meč“, zaključio je Đoković

 


tagovi

Novak ĐokovićKameron Noriatp rim

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara