Komentari na vest

Đokovićev put do trona u Madridu: Protiv Nadala u polufinalu!

Y

Yumis

pre oko 2 godine

Koji tron, ima da izgubi od Fokine cim naidje na njega.
S

Sherlocked

pre oko 2 godine

Nole , na zalost , ne moze ni stici do Nadala. Ne mozes sedeti 5 meseci i onda doci da igras. Da je igrao AO i dalje sve, Nole bi vec sada bio u top formi ovako nista...
L

Luja

pre oko 2 godine

Kakav crni tron... Neće proći drugo kolo.
J

Jogurt69

pre oko 2 godine

Realno, sa trenutnom formom i vidjenim u 2022.godini Nadal bi odvalio Noleta (jos je turnir na sljaci). Nadam se da ce podici formu do RG, u suprotnom gotova borba za GOAT titylu.
K

Ko kazeee

pre oko 2 godine

Da ce oni doci do polufinala...
D

Del Potro

pre oko 2 godine

Opet nabrijavanje?

Lemi

pre oko 2 godine

Nece stici dotle, tako da je nevazno. Ne moze profesionalni sport da se igra jednom u 2 meseca i da budes na vrhu. Da je tako lako ne bi oni primali tolike milione. Trece kolo puna kapa!
z

zosim

pre oko 2 godine

Nole je u ogromnom padu forme i to se iz svemira vidi, najgore je što nije samo do jedne stvari, nego em onaj bolan poraz na OI, em isto toliko bolan u finalu US Opena, em haos u Australiji, sve mu se skupilo i to je skroz normalno. Samo se nadam da će se uzdići kad bude najpotrebnije, jer je nemoguće da je to to od njegove karijere, nema šanse. Nadam se da će makar uspeti da na kraju preokrene brojke i da ima najviše GS, jer je prava šteta propustiti tu priliku.
G

Gost826

pre oko 2 godine

Znaci Nadalu vec zacelilo rebro, ahahhahjhhh zivote.
G

Gost765

pre oko 2 godine

Djokovic je trenutno u takvoj formi da bi mu svaki protivnik bio teska prepreka. On ni do finala u BG-u ne bi stigao da mu protivnici nisu bili Srbi (sunarodnici) i Rus koji su "morali" da "povuku rucnu". Rubljov odbio i pocistio ga u finalu a Djokovic se posle vadio na 'nepoznatu" bolest