Komentari na vest

OKS: Čekali su poslednji čas, bio bi u neravnopravnom položaju

G

Ganga

pre preko 2 godine

Oks je morao prvi da reaguje ali su ćutali do sada. Ćutite i sad,niste stali u odbranu našeg najvećeg sportiste! Biće nam ovako sve dok svako bude čuvao svoje du..!
P

Pa1

pre preko 2 godine

Posle10-15 dana i
v

v1ad

pre preko 2 godine

"potvrdi zvanje najvećeg tenisera sveta svih vremena " Koje mu je ko dao i koje je kad osvojio? Verujem i ja da jeste ali to nije nikakva zvanicna titula. "namerom da poštuje sve zahteve i propise koji su se pred njega stavljali." Osim onog da se vakcinise ili podnese medicinsko izuzece kao i da popuni vizni zahtev tacnim i istinitim podacima "smatramo da je Novak opet izašao kao pobednik" Cuvena "moralna" pobędą kad te neko razbije a ti kao drzis glavu uspravno jer si "moralni pobednik". Ne gospodo, izgubio je najstrasnije i prakticno unistio sebi karijeru i svaki legitimitet koji je imao do sad.
O

Opa Miki

pre preko 2 godine

Novak kao da se kandidovao za parlamentarne ili predsednicke izbore... tako ti zvuci komentar. Ne znam koji je legitimitet imao do sad, za sta? A o unistenoj karijeri da ne govorim, evo natapa svoje magacine pune trofeja suzama i nijedan teniser ne masta da ima 100ti deo njegove kolekcije trofeja samo zato sto je stiklirao NE u zahtevu za vizu... Inace, cim je dobio vizu, znaci da je podneo validno medicinsko izuzece i ne pravite se vise pametni, jedina greska je bila u delu zahteva da li je putovao negde u zadnjih 14 dana. Takodje, mogao je da se vakcinise vakcinom koja nije na listi pa da opet ne udje i onda bi vi pacenici smislili drugi glupi komentar da ga omalovazavate. I da, jeste moralni pobednik, jer je on otisao da igra tenis, a oni su hteli politicke bodove kod svojih gradjana. Sto se tice GOAT-a, glupo je komentarisati, jer da zaista "i ti mislis" ne bi se pravio pametan.