""
""

OSVETA ZA TROICKOG? Đokovića držali četiri i po sata na doping kontroli!

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.11.13. | 10:31

Naš najbolji teniser u subotu morao na testiranja dva puta

Doneo je Novak Đoković Srbiji dva poena u finalu Dejvis kupa (nedovoljno da se osvoji Salatara), ali su dešavanja u subotu poslepodne, za vreme i posle dubl okršaja naše reprezentacije sa Češkom potvrdile da u očima Međunarodne teniske federacije (ITF) ne uživa reputaciju kakvu bi trebalo da ima drugi reket planete!

Žurnal saznaje da je Đoković proveo ček četiri i po sata na doping kontroli, a na testiranja je morao dva puta, pa je kompletan posao završio tek u 20.30 časova. I to sve veče pre duela sa Tomašom Berdihom u kome je morao da pobedi, da bi sačuvao nadu našoj selekciji. I u tome je uspeo.

Izabrane vesti

Testiranja su urađena prema propisima, međutim, postavlja se putanje zbog čega je odabran upravo Novak i to baš pri vođstvu Čeha 2:1? Da li je to bio pokušaj destabilizacije neposredno pred treći dan finala ili se možda iza svega krije osveta ITF-a za oštre reči kritike Đokovića na račun Antidoping agencije, povodom slučaja Viktor Troicki?

Podsetimo, Đoković je nedavno rekao da više nema poverenja u Agenciju, na osnovu čije prijave je Troicki suspendovan do juna sledeće godine i tako sprečen, između ostalog, da bude član Dejvis kup tima Srbije u finalu sa Češkom.

(FOTO: Star sport)

 

 


tagovi

antidoping agencijaNovak ĐokovićSrbijaSrbija Dejvis kupViktor Troicki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara