""
""

Ovaj dečko je lud! Kirjos vređao Vavrinku na Rodžers kupu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.08.15. | 10:02

Kirjos je pobedio, pošto mu je Vavrinka predao zbog povrede leđa, a Australijanac je pominjao devojku švajcarskog tenisera, a u priču je umešao i svog kolegu iz Dejvis kup reprezentacije Tanasija Kokinakisa

Nik Kirjos ponovo pravi haos po teniskim terenima! Kontroverzni Australijanac grčkog porekla sada se našao u centru pažnje pošto je izvređao Stena Vavrinku tokom meča na Rodžers kupu u Montrealu.

Izabrane vesti

Kirjos je dobio taj meč pošto mu je Vavrinka predao zbog povrede leđa, a Australijanac je pominjao devojku švajcarskog tenisera, a u priču je umešao i svog kolegu iz Dejvis kup reprezentacije Tanasija Kokinakisa.
“Kokinakis ti je k....o devojku. Izvini druže, ali morao sam to da kažem", dobacio je Australijanac.

Vavrinka se prošle godine razveo od svoje sada već bivše supruge i u vezi je sa hrvatskom teniserkom Donom Vekić, bivšom Kokinakisovom devojkom.
"Ovo nije prvi put da on pravi probleme van terena. Samo se nadam da će ATP preduzeti odgovarajuće mere protiv njega", poručio je Vavrinka.

Da stvar bude gora, sve su snimile kamere, ali nije jasno da li je i Vavrinka u datom trenutku čuo šta mu je rekao Kirjos.
“Pokušao je da me izbegne posle meča, ali sam mu se suprotstavio. Ipak, neke stvari trebalo bi da ostanu u svlačionici. U svakom slučaju, to kako se on ponaša je veoma problematično, nadam se da će ATP da preduzme neke mere. On je mlad, ali to ne sme da mu bude izgovor“, naveo je Vavrinka.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Švajcarska 1Sten VavrinkaNik KirjosKanadaAustralijaATP Rodžers kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara