Rafael Nadal i Andre Agasi (©AFP)
Rafael Nadal i Andre Agasi (©AFP)

Posle dva meseca pauze vratio se Rafa Nadal (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.03.24. | 05:16

Kralj šljake poražen od zemljaka Karlosa Alkarasa sa 1:2 (6:3, 4:6, 12:14) na Netfliks Slem egzibicionom turniru u Las Vegasu

Drugi teniser sveta Karlos Alkaras je pobedio zemljaka Rafaela Nadala sa 2:1 (3:6, 6:4, 14:12) na Netfliks Slem egzibicionom turniru u Las Vegasu. Bio je ovo prvi meč za Kralja šljake posle dva meseca pauze, kada je na turniru u Brizbejnu poražen od Džordana Tompsona i kasnije zbog povrede odlučio da preskoči prvi grend slem turnir sezone, Australijan open u Melburnu.

Rafa je trenutno tek na 654. mestu an ATP listi. Odličan je bio u prvom setu, koji je dobio, ali kako je meč odmicao 17 godina mlađi Alkaras je bio bolji i na kraju je slavio.

Izabrane vesti

Bio je ovo uvertira za obojicu tenisera koje očekuje prvi Masters u sezoni ove nedelje u Indijan Velsu.

Za mene je prioritet da zdrav napustim Indijan Vels. Zatim sledi sezona na šljaci, koja može i ne mora da mi bude poslednja. Nisam odlučio 100 posto, ali ide ka tome da je poslednja,” rekao je Nadal pre nekoliko dana.

19.00: (1,40) Tauzend – Jović (2,70)

Alkaras brani titulu iz prošle sezone u Kaliforiniji, kada je u finalu pobedio Rusa Danila Medvedeva. Osim dvojice španskih asova u Indijan Velsu gledaćemo i Novaka Đokovića koji je prethodnih dana uživao u SAD-u. Pratio je meč MLS-a, Galaksi – Majami, družio se sa Dejanom Joveljićem, a onda je i pratio meč Lejkersa i Denvera u NBA ligi i posetio Nikolu Jokića, najboljeg košarkaša današnjice.

Ukupan nagradni fond na Mastersu u Kaliforniji iznosi 8.900.000 dolara.



tagovi

Rafael NadalKarlos AlkarasATP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara