©Reuters
©Reuters

Poznata satnica na AO: Đoković rano u borbi za finale

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.01.24. | 05:27

Srbin od 14.30 na terenu po lokalnom vremenu, odnosno od 4.30 ujutru po srednjoevropskom

Novak Đoković će put ka 25. grend slem trofeju pokušati da nastavi protiv Janika Sinera, a polufinalni duel Srbina i Italijana na Otvorenom prvenstvu Australije zakazan je za sutra (petak) od 4.30 po srednjoevropskom vremenu.

Najbolji reket sveta i njegov rival će biti akteri prvog polufinalnog duela, dok će se u drugom megdau za finale sastati Danil Medvedev i Aleksander Zverev čiji je susret na programu u petak od 9.30 časova. Po uslovom naravno da okršaj Đokovića i Sinera ne uđe u krug onih maratonskih.

Izabrane vesti

Đoković je do sada sa Sinerom odmerio snage šest puta i upisao četiri pobede, međutim Italijan je slavio u dva od poslednja tri meča protiv prvog reketa sveta, a njihovi obračuni umeli su da potraju.

Pride, Siner igra odlično u Melburnu. Četvrti teniser na ATP listi je do polufinala stigao bez izgubljenog seta, a na prethodnom koraku je eliminisao Andreja Rubljova. Đoković je na terenu proveo nešto više vremena s obzirom na to da je po set prepustio Prižmiću, Popirinu i Tejloru Fricu kojeg je eliminisao u četvrtfinalu.


tagovi

Australijan openAustralijan open 2024Novak ĐokovićJanik Siner

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara