Fric (©Reuters)
Fric (©Reuters)

Propala Kirjosova prognoza, Fric ide na Đokovića

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.01.24. | 08:15

Amerikanac izbacio Cicipasa – 3:1

Smelo je Nik Kirjos prognozirao da će Stefanos Cicipas da osvoji Australijan open, ali je debelo promašio. Grk nije stigao ni do četvrtfinala.

Tejlor Fric je eliminisao Stefanosa Cicipasa, pa će u četvrtfinalu grend slema u Melburnu ukrstiti rekete sa Novakom Đokovićem – 7:6, 5:7, 6:3, 6:3.

Izabrane vesti

Ko je favorit u toj borbi za polufinale je potpuno jasno kada se pogleda skor u međusobnim susretima: Đoković vodi 8:0! A, jednom su se sreli i na Australijan openu, u pitanju je sada već legendarni meč kada je Novaku pri vođstvu od 2:0 u setovima pukao mišić trbušnog zida. Pa i pored toga je uspeo da slavi sa 3:2 i da kasnije osvoji trofej.

Taj meč je toliko ubio u pojam Frica da nikada posle toga, u pet duela na raznim turnirima, nije uspeo čak ni set da osvoji protiv najvećeg na svetu svih vremena!

Cicipas jutros nije uspevao nikako da izađe na kraj sa Amerikancem. Iako je uspeo da izjednači na 1:1 u setovima, u naredna dva ga je servis izdao, Fric mu je ukupno četiri puta oduzimao servis i to mu je bilo dovoljno za komotnih 3:1 i proboj u četvrtfinale u Melburnu prvi put u karijeri.


tagovi

Tejlor FricStefanos CicipasAustralijan open 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara