"Belinda Benčić"
"Belinda Benčić"

Računajte na Belindu Benčić!

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.07.15. | 17:14

Ono što nije mogla Ana Ivanović uradila je teniserka iz Švajcarske

Belinda BenčićPomalo iz senke 18-godišnja Belinda Benčić iskočila je u prvi plan pobedom na turniru u Istburnu gde je u finalu pobedila Agnješku Radvanjsku sa 2:1 u setovima (6:4, 4:6, 6:0), a posebno je interesantno videti rezultat trećeg seta. Te odlične igre mlada teniserka iz Švajcarske prenela je na Vimbldon gde se plasirala u osminu finala pobedom nad Betani Matek Sends 2:0 (7:5, 7:5).

U trećem kolu najprestižnijeg turnira na svetu dočekala ju je Amerikanka koja je u drugom kolu bez mnogo muke savladala Anu Ivanović. Međutim, Benčićeva je održala čas tenisa i Matek Sendsovoj i plasirala se u osminu finala gde će ukrstiti rekete sa pobednikom meča Kristina Mladenović  - Viktorija Azarenka.

Izabrane vesti

Nema sumnje da je očekuje izuzetno težak meč ma ko bio bolji u duelu Francuskinje i Beloruskinje, a to bi mogao da bude i pravi ispit za njenu tenisku zrelost i putikaz njenih dometa u ovom momentu.

Pored ovog meča na Vimbldonu je završen i duel između Koko Vandervege i Samante Stosur u kome je Amerikanka zabeležila začuđujuće ubedljivu pobedu 2:0 (6:2, 6:0).

(FOTO: Action images)


tagovi

WTAVimbldonBelinda Benčić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara