""
""

Rafa se oznojio, pa pobedio - Dimitrov ga je upucavao sa 13 as lopti!

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.10.17. | 12:01

Dva ipo sata trajala je šangajska borba Nadala i Glgora Dimitrova koja je na kraju završena pobedom Španca od 2:1, po setovima 6:4, 6:7 (4), 6:3

Rafa je uspeo da u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju savlada Bugarina, Grigora Dimitrova… Ipak, teško je je to išlo prvom reketu planete, o čemu govori i rezultat od 2:1, po setovima 6:4, 6:7 (4), 6:3.

Izabrane vesti

Sve u svemu, Bugarin je sjajnim servisima pokazao zube, što se vidi po čak 13 as lopti koje je Dimitrov plasirao tačno tamo gde je njemu odgovaralo. Ipak, Nadalu nije uspevalo da otme servis, pa je individualni kvalitet Španca bio jezičak koji nije dozvolio da krajnji ishod pretegne na stranu navijačkih želja bugarskih navijača. Zato beležimo da je Nadal prvi set rešio u svoju korist, tako što je iskoristio grešku rivala u devetom gemu. Dimitrov je uzvratio u drugom, preokrenuvši 2:4 u taj - brejku. 

Čilić u šangajskom polufinalu – smeši mu se Nadal!

Ovo je drugi put za samo nedelju dana da Nadal pobeđuje Bigarina, a prošli put se to desilo u polufinalu Pekinga. Sledeći rival mu je hrvatski teniser, Marin Čilić koji je nešto ranije savladao Ramosa sa 2:0 u setovima.

(Foto: Action Images)


tagovi

Grigor DimitrovMarin ČilićRafael NadalŠangaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara