Rubljov (©Reuters)
Rubljov (©Reuters)

Rubljov žestoko kritikovao Đokovića u Melburnu, sad dolazi na Serbia open

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.03.22. | 09:53

Rus drugi nosilac u Beogradu

Manje od mesec dana od početka turnira (17. april), organizator Serbia opena objavio je listu igrača koji će se takmičiti u glavnom gradu Srbije.

Mesto prvog nosioca je rezervisano za Novaka Đokovića, a zanimljivo je da u Beograd dolazi Andrej Rubljov. Ruski teniser je bio jedan od najglasnijih Novakovih kritičara tokom maltretmana koji je najbolji teniser sveta doživeo u januaru u Melburnu, ali i pored toga će zaigrati na turniru koji organizuje upravo porodica Đoković.

Izabrane vesti

Cela plejada ruskih tenisera će nastupiti na Serbia openu, izostaće jedino Danil Medvedev. Zaigraće Aslan Karacev, koji je prošle godine bio finalista, a stiže i Karen Hačanov, koji će biti četvrti nosilac.

Zdravo, Beograde! Vrlo sam srećan i uzbuđen što ću ove godine prvi put učestvovati na Serbia Open turniru i igrati pred vašom publikom. Vidimo se uskoro u aprilu“, izjavio je Karen Hačanov u video-poruci za sajt Serbia opena.

Status trećeg nosioca imaće Gael Monfis, peti će biti Kristijan Garin, šesti Aslan Karacev, sedmi Fabio Fonjini. Na turniru u Beogradu zaigraće posle duže pauze Dominik Tim, a nastupiće i srpski teniseri Filip Krajinović, Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Laslo Đere.

Turnir u Beogradu trajaće od 17. do 24. aprila. Prošlogodišnji pobednik Mateo Beretini neće braniti titulu ove godine.


tagovi

Novak ĐokovićAndrej RubljovSerbia Open

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara