Komentari na vest

Rud ide na megdan Đokoviću: Zverev treću godinu zaredom stao u polufinalu

D

Delija penzioner

pre 11 meseci

Ovaj Norvežanin je protiv Zvereva , bio milimetarski pecizan , nadao sam se da Zverev može da uradi nešto više , ali onakva igra u polufinalu je sramna , 3. set je igrao kao da je na treningu , očekujem pobedu našeg Novaka bravo za najboljeg na svetu .
d

da...

pre 11 meseci

Novak ima 4:0 protiv njega, ali valja se biti posebno oprezan u finalu, jer protiv Djokovica svi igraju kao da im je poslednji mec u zivotu.
x

xyzet

pre 11 meseci

Ljudi, uvek imajte na umu da su unapred dobijeni mečevi često najteži. Nije Rud neki amater i nije slučajno u finalu GS. Naravno da i ja mislim da se Novaku otvorilo za 23 GS, ali se ipak pribojavam malo. Pamtiću dok živim Vavrinku i njegove mečeve života protiv Novaka. Da nije toga sada bi igrao za 25-ti GS i na kraju sezone rekao zbogom tenisu kao neprikosnoveni GOAT. Ma, biće to i ovako, samo težim putem. Dakle, očekujem i ja 23 GS, ali sam i oprezan. Već je Novak omogućavao nekima da probiju led, da prvi put uzmu GS, Mareju, Vavrinki, što RF ili RN nisu radili. Dobra duša Slovenska.
E

Egost

pre 11 meseci

U pravu si, sve stoji, ali Vavrinkin tenis života je daleko nadmoćniji od Rudovog maksimuma. Delpov i Endijev isto. Ovo jedino može da se poredi sa finalom sa Andersonom, možda i Congom, ali i u to sumnjam.
k

kasperduh

pre 11 meseci

ovaj lik je zeznut.
И

И

pre 11 meseci

Букмејкери ако може још једна квота 2.65 на Новака?
x

xdfsldf

pre 11 meseci

Dobio ga Djere u januaru :)
B

Brat Nevera

pre 11 meseci

Realno, da ne grešim dušu, ali na vidiku je 3:0 za Novaka. Možda i minus gemovi...
E

EstebanKambiaso

pre 11 meseci

3:0
R

Rud

pre 11 meseci

ide na metlu Djokovicu.