Komentari na vest

Rusi, spasiba: Srbija u četvrtfinalu Dejvis kupa

B

Brundo

pre preko 2 godine

Nema mnogo nacina da se ona zaustavi.Jedino agresivnim serviranjem kako bi se pomerio prijem pa da je onda na los prijem ceka blok.
g

gunners

pre preko 2 godine

Svaka cast Noletu kada je odlucio kao najbolji teniser ikada da dodje da igra ovo takmicenje sa ovim pajserima u timu koji skoro nikoga ne mogu da pobede. Ne zna se ko je smesniji igrac, Krajinovic, Lajovic, Cacic, a kao slag na tortu selektor Troicki. Kapa dole Nole.

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

"Braća" Rusi će i da osvoje ovo takmičenje.
G

Gost443

pre preko 2 godine

O ne... Taman sam pomislio da je kraj smaranju sa medija.
O

Orao

pre preko 2 godine

Braca RUSI!!!

kordalone

pre preko 2 godine

Sta reci...Pre svega skidam kapu Karacevu i Rubljovu,majstori svaka vam čast.Bez ikakvog imperativa i moranja,dodju i oderu ove nabedjene Špance u sred Madrida u meču koji za njih nije imao nikakvog rezultatskog značaja.Toliko napet meč,nema boljeg osećaja kada Srbija igra Dejvis kup.Ne bih da trčim pred rudu,ali imamo finale u dzepu.Djole cisti bublika,Krajinovic ili Lajovic ako ne mogu kukuskina da pobede nek se penzionisu,a čak i da izgube mislim da je dubl djokovic cacic kvalitetniji od dubla golubjev nedovjesov.Smatram da u polufinalu idemo na italiju,Siner i Sonego bi trebali da pobede Cilica i Serdarusica,u dublu ne treba trositi reci ko je u prednosti,ako nekako cilic pobedi sinera definitivno Hrvatska ide u 1/2.Djokovic gazi Cilica,Krajinovic ili Lajovic Serdarusica,siguran sam u to,no otom potom,hajde prvo Kazahstan da se prodje.Napred Srbija!
S

Srbija u četvrtfinalu

pre preko 2 godine

Ako ćemo iskreno, taj Rubljov je pukao prvu od penzionera Lopeza i zakomplikovao stvari na maks, tako da mu ja ne skidam ništa. Delimično se iskupio pobedom i dublu što nam je počupao živce svima. Da imamo krštenog tenisera umesto tandema invalida Lajović Krajinović...
Z

ZzzRrr

pre preko 2 godine

Realno, sve zavisi od Lajovića ili Krajinovića, Nole će ovde bilo koga pobediti

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Medvedeva ako bi igrali protiv Rusa više niko ne može lako da pobedi. Inače su Rusi jači od nas jer sem Novaka ostali su slabiji od Rusa.
2

234

pre preko 2 godine

Ni krivi ni dužni idemo u polufinale, a za to nam je bila potrebna pobjeda nas Austrijom (bez Tima) i velesilom Kazahstanom. :)
Z

Zgazi ih sve

pre preko 2 godine

Je'oteee, ne sećam se da sam sa ovolikom tenzijom pratio neki teniski meč još od Noletovih svih finala.. Osvojićemo salataru!!!
N

NN3

pre preko 2 godine

E ovo je fer plej....živeli Rusi. Nakon pobede Medvedeva od 2:0 obezbedili su bili plasman u 1/4 finale i u slučaju poraza. Onda su mogli izgubiti, izbaciti jednog Đokovića sa turnira i imati čist put ka tituli (počistiće i Šveđane u 1/4 finalu i Britance/Nemce u polufinalu).. i onda izađu i dobiju gadne Špance u sred Madrida nakon preokreta i izbace ih sa turnira. Bravo za Andreja i Aslana!
g

gungula

pre preko 2 godine

objasnio si brate, stvarno su ispali legende