"Đoković"
"Đoković"

Sampras: Đoković je jedan od najboljih tenisera svih vremena!

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.03.16. | 17:01

"Ima 11 grend slem titula, a samo mu je 28 godina. Ako ovako nastavi, stići će do 16-17", kaže Amerikanac

ĐokovićSvima je to jasno pa, logično, i Pitu Samprasu koji je u karijeri osvojio 14 grend slem titula - Novak Đoković je već sada jedan od najboljih tenisera u istoriji, a tek mu je 28 godina.

Nije Amerikanac krio oduševljenje igrom koju prikazuje Srbin, a usudio se i da prognozira do kog broja trofeja na grend slemovima će uspeti da dođe Đoković.
"Trenutno ne postoji velika četvorka, već velika dvojka. Đoković je najbolji na svetu. Kreće se tako dobro, igra neverovatno dobro. Ima sve. Mentalno i fizički je prejak. Fokusiran je na to da postane najbolji u istoriji. Ovo što radi poslednjih godina je da ne poverujete. Pobeditu je Rodžera na US openu i Vimbldonu, Rafu na Rolan Garosu... On je istinski jedan od najboljih tenisera ikada! Osvojio je 11 grend slem titula, a samo mu je 28 godina. Ako ovako nastavi stići će do 16-17", rekao je Sampras.

Izabrane vesti

Nije krio Sampras oduševljenje ni onim što na terenu prikazuje 34-godišnji Rodžer Federer.
"Zaista sam zapanjen onim što radi Rodžer. Ima 34 godine, drugi je ili treći na svetu. Bori se za najviše turnire, i dalje igra sjajan tenis. Skoro da igra bolje nego pre 10 godina. Konstantno napreduje. Neverovatno", zaključio je Sampras.

Federer je na 17, Sampras i Nadal su na 14, a Đoković na 11 grend slem titula. Videćemo koliki je domet našeg teniskog velemajstora.

(FOTO: Action images)


tagovi

Rodžer FedererPit SamprasNovak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara