Novak Đoković (Foto: Reuters)
Novak Đoković (Foto: Reuters)

Sedam dana pre Vimbldona Alkaras skače, Nole čuva ulogu apsolutnog favorita

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.06.23. | 18:56

Španac podigao pehar u Kvinsu i pokazao da može da blista i na travi, ali zna se u koga će sve oči biti uprte tokom grend slem turnira u Londonu

Bliži se početak najpoznatijeg teniskog turnira, prestižnog Vimbldona. Za sedam dana počeće 136. izdanje, koje će po svemu sudeći imati jasne favorite na papiru. Prema kvotama u kladionici Mozzart, ubedljivo najveći favorit za osvajanje Vimbldona i dalje je Novak Đoković, međutim razlika između njega i Karlosa Alkarasa je manje nego sredinom juna.

Mozzart na Novakovu pobedu daje kvotu od 1,80 jer je jasno da u ovom momentu srpskom asu i dalje retko ko može da parira na travnatoj podlozi, te mu se daju apsolutno najveće šanse da odbrani titulu.

Izabrane vesti

Najveća promena odnosi se na Alkarasa, kojem se sada daju daleko veće šanse. Umesto prosečne kvote od oko 6,00, ona sada u Mozzartu iznosi 4,00 i to sa dobrim razlogom. Španac je u nedelju podigao pehar u Kvinsu, te je tako osvojio prvi turnir na travi u karijeri i pokazao da može da se adaptira na različite uslove.

Očekivano, ruski teniser Danil Medvedev je sa kvotom 8,00 ostao na trećem mestu favorita, dok je, i pored vrlo loše forme, za pobedu specijaliste za travu Matea Beretinija ponuđena kvota 10,0, dok je Janik Siner pao na istoj listi.

Osim navedenih asova, Mozzart kao sledeće najverovatnije pobednike Vimbldona vidi Aleksandra Zvereva, Stefanosa Cicipasa, Feliksa Ože-Alijasima i Tejlora Frica.

Kompletnu ponudu kladionice Mozzart možete videti OVDE.

VIMBLDON - KVOTE

Novak Đoković - 1,80

Karlos Alkaras - 4,00

Danil Medvedev - 8,00

Mateo Beretini - 10,0

Aleksandar Zverev - 15,0

Nik Kirjos - 15,0

Janik Siner - 15,0

Stefanos Cicipas - 20,0

Feliks Ože Alijasim - 20,0

Tejlor Fric - 30,0


tagovi

Novak ĐokovićKarlos AlkarasVimbldon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara