"Lajović i Dodig"
"Lajović i Dodig"

Specijalna ponuda u MOZZART kladionicama: Najveće kvote na svetu na susret Dodiga i Lajovića!

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.04.15. | 09:51

Pobeda srpskog tenisera plaća se kvotom 2,05...

Lajović i DodigMalo iznenađenje za sve ljubitelje sportskog klađenja i posebno tenisa. Za danas u MOZZART kladionici imamo jednu posebnu ponudu, pošto su naši bukmejkeri podigli kvote na konačni ishod u susretu Ivana Dodiga i Dušana Lajovića na ATP turniru u Istanbulu, pa nigde na svetu nećete pronaći ovoliku potencijalnu zaradu. Bez obzira na koga se kladite. Pobeda Dodiga plaća se kvotom 1,95, dvojka na Lajovića vredi čak 2,05!

A Lajović nije bez šanse. Naprotiv.

Izabrane vesti

Dodig, naime, u poslednje vreme ne igra baš najbolje. Prošlu godinu je završio sa više poraza nego pobeda, a ni ove se nije popravio (7/8) što je i rezultiralo njegovim padom sa 29. mesta na ATP listi na 107. Istina, u prvom kolu Istanbula je uspeo da se Austrijancu Andreasu Hajder-Maureru osveti za poraz u Bukureštu od pre nedelju dana. Ima jak servis, dobar forhend, odličan je na meži i dobro se kreće. Ali i previše greši, a šljaka mu posebno ne leži, pa u poslednjih pet sezona ima negativan učinak na zemljanoj podlozi. Ove godine samo je u Dohi prošao dalje od drugog kola.

Lajović se pak baš na šljaci najbolje snalazi. Prošle godine je igrao drugog kolo Rolan Garosa, stigao do četvrtfinala u Hamburgu i Baštatu. Ove 2015. stradao je na trvdoj podlozi, pa ima učinak od sedam pobeda i deset poraza, ali je i u Kitu i u Sao Paulu (oba turnira se igraju na zemlji) prolazio dva prva meča. U Sao Paulu je pobedio i poznatog specijalistu za šljaku Fernanda Verdaska.

Argumenti postoje za obe strane. Podloga je svakako Lajovićeva prednost. Izaberite. I pravac do najbliže MOZZART kladionice ili do portala mozzartbet.com

(FOTO: Action Images)


tagovi

klađenjeIvan DodigDušan Lajovićbet analizaatp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara