Spremi se za Srpska Open: Mozzart opet uz vrhunski sport, u Banjaluku stižu Đoković, Rubljov, Monfis, Ćorić...

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.04.23. | 18:22

Jedinstvena prilika da uživate u najboljem tenisu

Proleće je rezervisano za šljaku, a ovo iz 2023. godine biće posebno uzbudljivo jer ćemo tamo negde početkom juna saznati hoće li Novak Đoković prvi u istoriji muškog tenisa uspeti da podigne i 23. grend slem pehar. A, pre no što napadne pariski tron, Đoković će nam još jednom pružiti priliku da se uživo uverimo u majstorske veštine nekih od najboljih tenisera planeta, pošto će od 16. do 23. aprila Banjaluka biti domaćin Srpska Open turnira iz kategorije 250.

S tim da imena učesnika verovatno i prevazilaze zvaničan renome turnira, jer ćemo u Banjaluci moći da bodrimo ne samo Đokovića, po našem skromnog mišljenju nepriskosnovenog vladara svetskog tenisa, već i šestog igrača na ATP listi Andreja Rubljova, pa 20. na planeti Bornu Ćorića, te domaće asove kakvi su Dušan Lajović, Miomir Kecmanović, Filip Krajinović, u dublu i legendarni povratnik Nenad Zimonjić.

Izabrane vesti

Ne zaboravimo ni 38-godišnjeg Stena Vavrinku, trostrukog grend slem šampiona, te Gaela Monfisa, nekada šestog na svetu i još bitnije – čoveka koji se, kada izađe na teren pretvara u hodajuću tenisku atrakciju.

Sa takvim asovima, sasvim je prirodno, i kompanija Mozzart kao jedan od pokrovitelja turnira. Jer odavno se već zna u srpskom sportu – najbolji uvek idu sa najboljima.

Sve to garantuje spektakularan tenis na Srpska Openu, jer iako je Banjaluka već dve decenije organizator čelindžer turnira ovakvu plejadu asova još nije doživela.

Prošle sezone Serbia Open je putem TV ekrana pogledalo oko 20.000.000 ljudi širom planete, pa eto prilike da se i Banjaluka – koja je organizaciju takmičenja dobila dok se beogradski tereni pripreme za rast na turnir kategorije 500 – u najlepšem svetlu predstavi svetu.

Pune tribine? Uvereni smo. Jer u Banjaluku stiže najbolji tenis. I sa njim i kompanija Mozzart, najvernija podrška srpskom sportu.


tagovi

Srpska OpenNovak ĐokovićAndrej RubljovGael MonfisBorna Ćorić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara