Viktorija Azarenka (©AFP)
Viktorija Azarenka (©AFP)

Šta joj se desilo? Azarenka pružila ruku sudiji i otišla s terena (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.03.22. | 00:08

Masters u Majamiju: Beloruskinja predale meč u drugom setu mladoj Čehinji Lindi Fruhvirtovoj pri rezultata 2:6, 0:3. To joj je čak sedmo povlačenje s turnira u poslednjih 14 meseci

Beloruskinja Viktorija Azarenka odavno nije u svetskom vrhu. Ona je predala meč trećeg kola mastersa u Majamiju protiv mlade 16-godišnje Čehinje Linde Fruhvirtove kod rezultata – 2:6, 0:3.

Da li je bila nezadovoljan igrom ili je nešto drugo u pitanju, i dalje nije poznato. Samo je prišla mreži, pružila ruku sudiji i brzo napustila teren. Ponuđena joj je medicinska pomoć koju nije prihvatila, tako da se verovatno nije radilo o povredi.

Izabrane vesti

Samo Beloruskinja zna šta je razlog ove šokantne odluke. Ovo je sedmi put u prethodnih 14 meseci da je odlučila da preda mečeve na ovakav ili sličan način.

Mlada Čehinja je pre ovog turnira bila na 279. mestu. Fruhvirtova je postala najmađa učesnica osmine finala nekog masters turnira još od 2004. godine, kada je to uspelo tada velikoj nadi svetskog tenisa, Francuskinji Tatjani Golovin.

"Videla sam da to nije bio njen najbolji tenis, ali naravno da nisam želela da se ovako završi. Viktorija je jedna od igračica uz koje sam odrastala i na nju se svakako treba ugledati. Nadam se da da je dobro“, rekla je mlada Čehinja.

16.00: (1,27) Osaka - Riske (3,40)

U borbi za četvrtfinale, Fruhvirtova će igrati sa Paulom Badosom Gibert, koja je šesta teniserka na WTA listi.

------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------



tagovi

TenisWTAViktorija Azaraneka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara