(©Reuters)
(©Reuters)

Svet više ne bruji o Alkarasu, Nori ga izbacio sa Sinsinatija

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.08.22. | 09:49

Ćorić eliminisao Ožea-Alijasima

Toliko buke u prvom delu sezone, a posle Rolan Garosa – ništa. Zvezda Karlosa Alkarasa je zaslepila sve kako je zasijala tokom proleća, kada je izgledao fantastično, pobeđivao najbolje, osvajao masterse...

Odmah, kako to u svetu sporta biva, proglašen je talentom kakav svet nikad nije video, izabran je za jednog od najvećih favorita na Rolan Garosu, procenjivalo se hoće li biti broj jedan do kraja godine. A, onda je odjednom sve utihnulo...

Izabrane vesti

Alkaras nije stigao baš do završnice na Rolan Garosu, podbacio je na Vimbldonu, izgubio finala u Hamburgu i Umagu, a u Montrealu odmah ispao. I ta serija u koju je ušao nastavljena je u Sinsinatiju, gde je u četvrtfinalu izgubio od Kamerona Norija – 7:6, 6:7, 6:4.

I dalje je Alkaras jedan od najtalentovanijih igrača koji su se pojavili u poslednjoj deceniji, četvrti je na ATP listi, ali svet koji slavi samo pobednike (osim u slučaju Novaka Đokovića, kojem ni trofeje ne opraštaju), ne bruji više o mladom Špancu kao svetskom čudu.

Kameron Nori je prošao u polufinale mastersa, u kojem će igrati protiv Borne Ćorića, koji je nakon trijumfa nad Rafaelom Nadalom nastavio da melje favorite.

Hrvat je izbacio i Feliksa Ožea-Alijasima i to u dva seta – 6:4, 6:4. Zato ni Nori neće mirno spavati pred sudar sa Ćorićem. Njih dvojica su igrala dva puta do sada i rezultat je 1:1.


tagovi

Karlos AlkarasKameron NoriATP Sinsinati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara