Komentari na vest

Toni Nadal: Osim Đokovića niko više ne može da zaustavi Alkarasa

B

Bok

pre 10 meseci

Samo problemi sa povredama mogu ga spriječiti da ne dođe od 25 do 30 GS. Igra na svim podlogama i neće imati ni blizu takvu konkurenciju, kao što je Novak imao. Cicipas, Zverev, Medvedev, nisu mu ni do koljena.
e

e pa

pre 10 meseci

bas posto nema konkurenciju zato i nece imati 20 plus slemova,da je to tako lako imali bi mnogi igraci iz proslosti koji su dominirali 20+ ali ne,to imaju samo ova trojica zato sto su se gurali medjusobno do limita.Cak i ako bude imao rivala dobrog kao i on sam ni tad nece imati te brojke posto je za to potrebno tri igraca da se guraju kao ovi starci sto su
n

nikonikad

pre 10 meseci

Ono sto je Djokovic uradio od 2011. do sada, nece ponoviti nijedan teniser ikada... Steta za koronu, onu diskvalifikaciju sa US opena, prica bi bila jos ubedljivija...mada kada na to dodamo da je dominiral u eri do tada dva najbolja tenisera, mislim da je prica jasna 🙂 Igrace na ovom nivou sigurno jos 4, 5 godina, pre ce odustati jer ima precih stvari u zivotu, a ne zbog tela i spreme 🙂
И

И

pre 10 meseci

Мали је далеко бољи од било кога у новој генерацији. Али полако са тим да ће имати 30 грен слемова и слично што читам сваки дан у коментарима. Био је и Федерер неупоредиво изнад генерације у којој је почео, могао је и он имати 30 ма и 40 грен слемова да је генерација остала иста, али гле чуда, појавили су се врло брзо Надал и Ђоковић. Тако сада овај дечко доминира у својој генерацији, али не можемо да знамо ко ће се све појавити у наредним годинама, не значи да ће тенис остати на Звереву и Рунеу, као што се појавио Карлос, може још који да се појави и да му прави проблеме.
D

Da, mozda ne

pre 10 meseci

Federer nije imao dva GS-a sa 20 godina. Nije lepo lupetati gluposti.
И

И

pre 10 meseci

Да ли сам написао да је Федерер имао 2 грен слема са 20 година и где?
s

skskks

pre 10 meseci

Mislim da će moćnici zapada pokušati ovog da "proguraju" da prestigne Novaka. Njima nije bitno da li je Nadal ili Federer,ili neko treći, njima je Novak trn u oku.
7

777

pre 10 meseci

Auuuu...Pa ti mocnici sa Zapada,kako ih nazivas su uspeli u svojim planovima,jer dok se ti bavis idolom i njegovim rezultatima,marginalnim stvarima u zivotu,planovi se sprovode mimo tvog fokusa,to sigurno vecina ljudi oseca po svom dzepu,posebno od cirkusa sa zakljucavanjem na ovamo.Ali koga briga,hleba i igara...
B

Bnm

pre 10 meseci

A ZA SINOVCA NISTA NIJE REKAO... MALI JE DOBAR ALI SA OVAKVIM STILOM IGRE U 36 CE ICI KAO I SINOVCE RAFA NA STAKAMA. CAK MISLIM DA CE SE MALI RASPASTI DO 30-32, DO TADA CE OSVAJATI ALI...... NE RECE NAM STRIKO ZA JEDNOG MALCA MISLIM DA JE 2007 GODISTE I DA JE SVEDJANIN VALJDA, DETE UBIJA NA TURNIRIMA I IMA NAJBOLJE REZULTATE OD SVIH U TIM GODINAMA U ISTORIJI. MOZDA GA BAS TAJ POKLOPI ZA KOJU GODINU!
h

host89

pre 10 meseci

Može se on raspasti do 30 ali njemu je sada 20... A zaista sem Novaka njega niko ne može pobediti... Pa da osvoji u proseku u sledećih 10 godina 2 GS godišnje to je već 22 sa ove 2 što ima.. A bogami kad Novak ide u penziju nebu me čudilo da ovaj osvaja sva 4 GS svake godine...
B

Bnm

pre 10 meseci

ZA HOST89 DRUZE I FEDERER JE OD 20-25 HARAO PA JE STAO KAD SU STIGLA JOS DVOJICA. VELIKI JE PERIOD OD 10 GODINA I SVASTA MOZE DA SE POJAVI, RACUNAJ SA OVAKVOM IGROM SIGURNE 2 DO 3 SEZONE PAUZA ZBOG POVREDA, PA SVI TENISERI OVI NAJBOLJI SU IMALI TOLIKE PAUZE... NOVAK AKO ODE DO 26-27 A HOCE, BICE TAJ REKORD DOK SMO MI ZIVI, NEKO CE NEKAD OBORITI ALI OVAJ MALI SIGURNO NE. SETI SE SAMO HVALOSPEVA KAD SE POJAVISE ZVEREV, CICIPAS I MEDVEDEV I???? SVE UKUPNO 1 GS ZA SADA... I JOS NESTO NOVAK DO 30 IMA 12 GS, POSLE 30 JOS 11 GS, TO SIGURNO OVAJ MALI SA OVAKVOM IGROM UDRI IZ SVE SNAGE NECE MOCI DA OSTVARI...
O

Onaj

pre 10 meseci

Jesi li ti onaj koji je bio siguran da ce Karlos ispasti u drugom kolu Vimbldona? Da, da, ti si taj strucnjak. Raspad a?
г

гост

pre 10 meseci

Можда му баш то и буде проблем, велика тројка је имала ту једно другог да се гурају између себе. Овај неће имати озбиљног изазивача и то га можда спута. . .

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Ovaj prica kao da je novinar koji izvestava, bas cudan stil. Tri Novakova poraza koja su mi najteze pala su poraz '15 u finalu RG od Vavrinke, '21 od Medvedeva u Njujorku i ovaj juce. Conga 1-0, Anderson 1-0, Del Potro 1-0, Tim 1-0, Beretini 1-0, Kirjos 1-0, Rud 1-0, Cicipas 2-0, Federer 4-1, Marej 5-2, Medvedev 1-1, Nadal 4-5, Alkaraz 0-1, Vavrinka 0-2.
R

Ratovi droge

pre 10 meseci

Ne znam, meni je ovaj mladić enigma, da odjenom toliko podigne igru i da dominira. Odjednom. Logično, što mi prvo pada na pamet, je da je dobio kontakte i nadzor hemičara koji su radili na Nadalovim bockama, jer ovoliko trčati neumorno, ovoliko imati istovetno duplo veću jaču ruku od slabije - isto kao i Nadal, bukvalno su doradili Nadala na napredniji model kiborga.
k

komentatormrzisve

pre 10 meseci

drug sport je zabava ili ti ga ENTERTAINMENT..... moramo mi shvatiti svi da su svi oni "njihovi" pa i nas Nole.
k

kkml

pre 10 meseci

Znaci svi su kiborzi samo nas Nole je svetica, koja danas igra 5 sati pa za dva dana 6 sati na 35 stepeni.
o

odvratna arogancija

pre 10 meseci

Da li si primetio kako njuška onu dršku od reketa čim padne malo ? I onda opet gruva kao lud. Ko zna sta ima tu ?
7

777

pre 10 meseci

Decko ima 20god,a tvoj idol 36god,i igraju 5h kontinuirano,na poen za pobedu.Ajde ukljuci malo mozak,pre nego nesto ovako glupo napises.