Komentari na vest

Umalo senzacija godine: Depresija uz majčinsku energiju ne postoji, ali je Iga nedodirljiva

O

OptaAce

pre oko 1 mesec

-Iga Švjontek ima 68W 1L u završenim mečevima glavnog žreba WTA na šljaci nakon osvojenog 1. seta. Izgubila je samo od K. Muhove u Pragu 2019. -Sa 22 god i 363 dana, Iga je 3. najmlađa teniserka posle M. Seleš (18 god i 5 meseci, maj-jun 1992.) i Š. Graf koja je pobedila u 16+ uzastopnih mečeva na RG u Open eri (od 1968.). -Iga je 30. put pobedila na RG, isto koliko i M. Seleš (1996.) pre nego što je napunila 23 godine. Samo su Š. Graf (47), A. Sančez Vikario (39), G. Sabatini (34) i M. Hingis (31) imale više pobeda od Ige pre 23. rođendana na RG u Open eri. Kada bude igrala sledeći meč na RG, Iga će imati 23 god. -Pozdrav.
T

Torbica

pre oko 1 mesec

Šta ti dečko radiš...
V

Vidi je

pre oko 1 mesec

Jelena Jankovic
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Ovakve stvari su normalne u zenskom tenisu.5-2 je ogromna prednost u zadnjem setu.Pa onda i mec lopta na svoj servis.Ali ni to nije bilo dovoljno.Sta bi bilo dovoljno?
L

Ludak od marcipana

pre oko 1 mesec

Iga Šjontek - lažni broj 1 na WTA turu. Nakon povlačenja Ešli Barti iz tenisa na vrhuncu svoje moći, Poljakinja koristi nikad slabiju konkurenciju da navodno dominira. Naomi je izgubila dobijen meč.
A

AK10

pre oko 1 mesec

Pa što niko drugi ne koristi? Bože kakav komentar.
U

Uplasil

pre oko 1 mesec

Uplasila se pobjede, na 5 3 servira mec lopta, gleda u boga i moli se. I naravno ruka se stegla i ide mec u 5:7 Steta
Z

Zeusinjo

pre oko 1 mesec

E što volim. Bravo Iga! Japanci su nekada bili ponosan, samurajski, narod, a sada su poprimili sve američke debilizme, prenemaganja i foliranja.

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Biće Osaka ponovo jedna od najboljih kad fizičku spremu dovede na maksimum plus sto za razliku od Igu na sve podloge zna da igra.
M

Mentalno Labava

pre oko 1 mesec

Bukvalno Osaka van betona nema šta da traži, a i na betonu zna da izgubi u prvom kolu. Na RG i Vimbldonu maksimum 3kolo
Z

Zato

pre oko 1 mesec

Iga dominira na slemovima van sljake al zamalo

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Mentalno Labava Jel se ti Salis pa 3 od 4 grend slema Osaka na tvrdu podlogu osvojila.
P

Pa

pre oko 1 mesec

Isti je slucaj sa igrom koja isto nema mnogo slemova van sljake koja je poenta? I jedna i druga imaju omiljenu podlogu i to je to
S

Srpsko Sarajevo

pre oko 1 mesec

Ko ne zna sta je anksioznost i depresija, taj je srecan covek ali definitivno ne zna sta je zivotna borba samog sa sobom.