Mats Vilander (©Reuters)
Mats Vilander (©Reuters)

Vilander veliča Medvedeva: On voli da frustrira Đokovića

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.02.21. | 21:35

“Veliki sam Danilov navijač”, kaže Šveđanin

Navijačima Novaka Đokovića posle svih ovih godina uvek deluje nekako neprirodno kad Mats Vilander uzme da ga hvali na sva usta.

Šveđanin je mnogo puta do sada prognozirao poraze srpskog asa u velikim mečevima, pa je doživljavao razočaranja, a i pred sutrašnje finale Australijan opena (9.30) debelo naginje, reklo bi se, na stranu Danila Medvedeva.

Izabrane vesti

Biranim rečima je Vilander pričao o zaista sjajnom ruskom teniseru i priznao da je njegov veliki navijač.

Dok je Novak Đoković više ubeđen da će pobediti u finalu, rekao bih da će Danil Medvedev više da uživa u samom meču, jer on i te kako ima mogućnost da napravi pakao protivniku. On voli kada frustrira Novaka na terenu”, rekao je Vilander.

Kvota na Novaka Đokovića protiv Danila Medvedeva je 1,90

Nastavio je nekadašnji veliki as da “peva” o Medvedevu.

Ja sam veliki fan Medvedeva i mislim da je on odlična stvar za tenis. Ima sjajan karakter, vrlo je pametan, a način na koji igra na ovom turniru je skoro savršenstvo. Dubina njegovih udaraca, forhenda pogotovo... Kako se boriti protiv toga? Jako teško”.

I ostali udarci ruskog tenisera zavređuju visoku ocenu.

“Danil je neobičan rival za svakog. Servis mu je moćno udarce. Bekhend niz liniju mu je jednako dobar kao Novakov, kao bilo kojeg tenisera koje sam do sada gledao”, podvukao je Mats Vilander.

Impresivno igra Medvedev, ali ako je suditi po Matsovim rečima, kao da se Đoković neće ništa pitati u finalu. Videćemo da li će biti tako... 


tagovi

Mats VilanderNovak ĐokovićDanil MedvedevAustralijan open

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara