Aleksandar Vučić (© Reuters)
Aleksandar Vučić (© Reuters)

Vučić: Nisu oni ponizili Novaka, nego sebe

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.01.22. | 10:37

"Mi ćemo australijske sportiste u martu dočekati neuporedivo bolje"...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da se čuo telefonom sa Novakom Đokovićem neposredno pošto je doneta konačna odluka australijskijh vlasti o njegovoj deportaciji.

Vučić je poručio da na ovaj način nije ponižen srpski as, već australijska država.

Izabrane vesti

"Upravo sam završio razgovor s Novakom. Jedva čekamo da ga vidimo u Srbiji", bilo je prvo što je predsednik izjavio, a potom se detaljnije osvrnuo na aktuelnu situaciju i sve ono što se dogodilo prvom reketu sveta:

"Da 10 dana maltretirate tenisera i da deseti dan donesete odluku za koju se znalo da ćete doneti odmah od početka... Da su rekli odmah da nevakcinisani ne mogu da uđu, on ne bi ni otišao. Ovako je uradio sve što je trebalo, a onda je krenulo šikaniranje neviđenih razmera. Nešto poput lova na veštice. Videli ste u samom besmislenom procesu koliko oni lažu, koliko tužilac laže".

Vučić kaže da neće biti "osvete" od strane Srbije...

"Mi ćemo australijske sportiste u martu dočekati neuporedivo bolje. Nećemo da se iživljavamo, da pokazujemo silu nad njima. Ophodićemo se neuporedivo bolje i pokazaćemo da smo neuporedivo bolji. Oni misle da su ovim ponizili Đokovića. Ne, oni su unizili sebe, a on može uzdignute glave da se vrati u svoju zemlju", podvukao je predsednik Srbije.


tagovi

Aleksandar VučićNovak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara