WTA Čarlston: Dosta je iznenađenja

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.04.19. | 13:27

Na prestižnom turniru u SAD na redu su polufinala, Voznijacki - Martić i Kiz - Puig

Serija iznenađenja u četvrtfinalu prestižnog turnira u Čarlstonu (zelena šljaka na otvorenom, nagradni fond 823.000 $), koje smo donekle i predosetili, teško da bi mogla se nastavi i ove večeri kada su na redu borbe za finale.

Pre svega Petra Martić, koja je nečekivano i lagano izbacila Švajcarkinju Belindu Benčić teško da će ponoviti tako dobar nastup protiv Karoline Voznijacki, Iskusna Dankinja, koja se nosi sa autoimonum bolešću nije više ono što je do skoro bila, ali je i dalje veoma, veoma opasna. A kao takva trebala bi brzo da završi posao sa Hrvaticom koja teško može iz večeri u veče da ponovi svoj najbolji tenis. Ovo će im biti šesto odmeravanje, a plavuša iz Odenzea još nije poklekla.

Izabrane vesti

Drugo polufinale igraju Medison Kiz i Monika Puig. Amerikanka je definitivno favoritkinja protiv osvajačice zlatne medalje i u to nema sumnje, naročito nakon inspirišuće pobede, prve u pet mečeva, protiv stare rivalke i još starije prijatlejice, Slun Stivens. Ovde bi pak teniserka iz Porto Rika mogla da pruži jak otpor, jer je sada već sasvim jasno da se po svemu sudeći vratila u formu od pre nekoliko godina. Dakle, gemovi u plusu, treći set... jer Puigovoj posebno odgovara podloga, čuvena zelena zemlja Čarlstona. Inače akulena olimpijska šampionka je pobedi na dva od četiri susreta sa ovom proitvnicom, a obe pobede je zabeležila na zemljanoj podlozi.

***kvote su podložne promenama

(FOTO: Reuters)


tagovi

Medison KizMonika PuigKarolina VoznijackiWTA Čarlstonbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara