Novak Đoković (©MNPress)
Novak Đoković (©MNPress)

Zadar i Đoković čekaju drugog finalistu

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.06.20. | 11:55

Adria Tour danas dobija drugog šampiona

Regionalni teniski cirkus u režiji Novaka Đokovića, Adria Tout danas će dobiti novog, drugog šampiona.

Pošto je prethodnog vikenda Dominik Tim pokorio Beograd, sada se na to isto sprema prvi reket sveta, ali u Zadru. Naime, naš as je juče jedini zabeležio obe pobede, te je već obezbedio plasman u finale iz njegove grupe u kojoj su još Peđa Krstin, Borna Ćorić i Nino Serdarušić sa kojim će se odmeriti ovog popodneva.

Izabrane vesti


Pošto je u pitanju meč bez takmičarske važnosti, Nole bi mogao da igra "pod ručnom". No, to opet ne znači da se može očekivati pobeda domaćeg igrača koji je u subotu zamenio povređenog Grigora Dimitrova. Ali bi moglo da se igra u tri seta. Kvota 5,80 prosto zove da se proba.


Dan od 14 časova otvara duel Ćorića i Krstina gde je Zagrepčanin bez sumnje favorit. Naš teniser je juče pokazao odličnu igru i mogao bi da iznenadi "domaćina"ako ovaj ne bude previše motivisan.


Nakon njih sledi derbi dana i to u Grupi B gde se nalaze Aleksander Zverev, Andrej Rubljov, Marin Čilić i Danilo Petrović. A u tom derbiju sastaju se dvojica prvonavedenih. Favorit, prema pokazanom juče je Rubljov, iako sedmi reket sveta ima 4-0 u međusobnim susretima. Mi bi ipak ovde izbegli konačan ishod i pokušali opet da će se igrati tri seta (2,29 kvota).


Popodnevne okršaje zaključuju Čilić i Petrović gde se očekuje laka pobeda Hrvata. Istina je da je naš teniser juče iznenadio uspavanog Aleksa Zvereva, ali teško će protiv junaka nacije pod njegovim tribinama.

Finale je zakazano za 20 časova.


tagovi

Adria Tourbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara